Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
windsurfer levrekci video
her sene 1 kez olsun surf yaparım en azından eski günleri anmak adına Gulumsebu senede geçen hafta surfe çıktım ama ne yazık eşim videoyu kötü çekmiş ekran sallanmış,kıyıdan ayrılış ve dönüşte yavaş yavaş rüzgarı alıp hızlanıyorum yani hız kısımları uzak çekime takılmış,çekimleri derledim ayrı günlerden derleme yaptım.(ben bu videoları tamamen tesadüf yüklüyorum yaww kendime şaşıyorum,bir bakıyorum video olmuş yayında )Seerf
-----------------------------------------------------------------------
http://www.dailymotion.com/user/levrekci...surf_sport
-----------------------------------------------------------------------
Bul
fikret abi facebook ta yorum yaptığın videodaki ben değilim benim yeğen o yüklemiş ben paylaştım sadece yani ben sadece videoyu çeken kişiyim Gulumse
bana öyle çekim yapamadılar işte çok bozuldum yakalayamadılarki beni tekneyle Siyirdim
Bul
birader sen beğenmesende çekim çok güzel olmuş harika bir şey olsa gerekAlkis arkaya rapala bağlasan iki iş bir arada olmazmı?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Benim dayı oğlu da İZMİR _ ÇEŞME _ ALAÇATI 'nda windsurf hocalığı yapıyor.Keşke burda olsaydın da tanıştırırdım sizi.
Valla Hüseyin abinin dediği gibi izlerken ilk aklıma gelen ''acaba sırtı olur mu?'' ne yalan söyleyimSiyirdim
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Çok güzel bir video olmuş Nihat,tekneden çekim ancak bu kadar olur,karadan çekim de (sehpasız) fena değil.
Çok zevkli olsa gerek,hiç denemedim.Tebrikler..Alkis(Müzik te harika)
Bul
Sevgili Nihat...

Bir sana ,bir Yalçın'a ,bir de bana yazıklar olsun...Balıkçı ,yani sporcu olacağız...Bu göbekler ne yahu..SiyirdimSiyirdim

Allahtan surf falan yapıyorsun yani...Happy

Ben dikkat ettim..Filmini çekenler maşallah demedi..Kesinlikle göze gelip düştün...Bir de inanmazlar nazara...Happy

Çok güzel görüntüler..Tebrikler...
Bul
Nihat niye oyle diyorsun,guzel bir cekim olmus..
zevkle izledim,..
insan izlerken zevk duyuyor,surf`un uzerinde olmak kimbilir nasildir?
cok guzel goruntulerSeerf
tesekkurler Nihat
Bul
araphüso26 yazdı:birader sen beğenmesende çekim çok güzel olmuş harika bir şey olsa gerekAlkis arkaya rapala bağlasan iki iş bir arada olmazmı?

Olurda arabım balığın yakalandığını nasıl anlıcanHappyhadi anladın nasıl çekecenSiyirdim
Nihat çekimler çok güzel olmuş,sende bu işi bilyorsun tebriklerAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Nihat yorulmuşsun ama iyi keyif yapmışsın.
20 yaşlarında bayaa bi uğraşmıştık Kumburgaz'da bu surf işiyle...Zor iş ama bi o kadar keyifli.
Paylaşım için teşekkürler...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nihat sen bu işi aşmıssın tebrikler kamara sana yetişemiyor .AlkisAlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi