Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPRO SUPER LONG CAST LCS 460 hakkında yorum lütfen...
öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. forum ilk defa bir konuyu paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. konuya gelirsek yeni bir makara almaya kara verdim uzun zamandır inceleme safhasındayım. daha önce dayımdan bana gecen yaklasık 20 senelik 70 lik SHAKESPEARE kullandım hatta halen kullanıyorum. artık makine özelliklerini yitirdiği için yeni makine almaya karar verdim. incemelerim sonucundaSPRO SUPER LONG CAST LCS 460 makineyi hem fiyat hemde özellikleri açısından beğendim. fiyat peşin olursa 100 liraya bıraktılar. özelliklerini ve resmini aşağıya ekliyorum. bu makine hakkındaki yorumlarınızı ve tavsiye edebileceginiz başka bir makine varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. bu arada izmirde yaşıyorum genelde körfezde beklemeli çipura avında kullanıcam. şimdiden teşekkürler...
SPRO SUPER LONG CAST LCS 460

60'lık surf makine, 3+1 rulmanlı, 4,8:1 devir oranı, Misina boşlayan debriyaj sistemi, Geniş aluminyum surf makara, 615gr ağırlık
• LCS Hat-Kontrol Sistemi
• Hafif gövde ve güçlü rotor
• Wormshaft salınım sistemi
• Twistfree sarım silindiri
• Hafif yedek makara
• Dengeli Rotor
• CNC alüminyum kesim büyük çevirme kolu
• İnce ayarlı ön ve arka kalama
• Fırça tipi misina karışmasını koruma sistemi
• Özel koruma

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
aşkın bukonuda arkadaşlar yardımcı olaçaklardır rast gele
Bul
teşekkür ederim abi ...
Bul
Güzel makinaya benziyor ama her surf makına güzel önemli olan yaptıgı iş bunlar benim pek tutmadıgım makınalar bogazda yarı yolda bırakıyor kamıs atıyor balık bindiğinde makına cekmiyor bu yüzdende cok yorucu oluyor çinde üretimi yapılıyor sanırım ve spronun tatlı su markası oldugunu biliyorum Denizdemi kullanıcaksınız.?
Bul
Aşkın,aramıza hoşgeldinAlkispaylaşımlarını bekliyoruzSeerf
Bornova - izmir
Bul
aşkın hoş geldin hoş bir yere geldinAlkis Rose

bekleme avı için bana uygun gibi geldi.. hayırlı olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aşkın aramıza hoşgeldin,
bende yaz başı almıştım yorumları görmek istersen linki veriyorum hemen hemen benzer makineler ben memnunum makineden tavsiye ederim.rastgele.
http://www.amatorbalikci.net/showthread....uma+makine
Bul
herkese yorumları için teşekkür ederim. levrekçi kardeş linkte gonderdigin okuma makine gayet guzel ve fiyat aralığıda benim istedigim sekilde. spro elime alıp inceledim malzeme kalitesi iyiydi. fakat okumanında rulmen sayısı 7+1 spro ise 3+1 acaba bunun artısı eksi ne olur performansı cok etkilermi...
Bul
Makina güzele benziyor ama kullanmadan kalitesi performansı anlaşılmaz...O yüzden ben sana SHİMANO hyperloop 6000 FB Modelini tavsiye ederim...Gerçekten on numara makina...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkkansızsa biraz zaman alır...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Kaliteli makinalarada rulman makinanın çalışmasını rahatlattığı gibi kullanım ömrünüde uzatır.Aşkın İzmirde kıyı avcılığımı yoksa tekne avcılığınamı takılıyorsunSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Shimano aernos 3000 fa yardim lutfen Bahattin 26 5,108 05-09-2012, 23:25
Son Yorum: bill74
  Bilgi lütfen oguzcanagca 4 1,880 18-08-2012, 02:53
Son Yorum: oguzcanagca
  Alba star  KK70 hk'da fikir lütfen Teyfo 10 4,132 04-10-2007, 01:56
Son Yorum: Teyfo

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi