Yorumları: 2,222
Konuları: 70
Cuma günü arkadım aradı cumartesı gece çeşme ıldıra balıga gidiyoruz gelecekmısın dıye...benımde malum tekne korkum oldugundan hemen meteoroloji durumuna baktım ama ne goreyım

ruzgar 5/7 gosterıyor..hemen arkadasa telefon ettım...dedım ben gelmıyorum bılader hava kotu malum ben bıraz titizim bu konuda...bırsey olmaz bız hep cıkıyoruz bu havada dedıler...ben yınede gelmeyım sız gıdın dedım onlarda sen bılırsın deyıp cıktılar yolaa....
bu sabah telefon caldı arayan arkadasımdı..,
dedıkı: sorma tekne alabora oldu canımızı zor kurtardık

bunlar acıldıktan sonra hava patlamıs gerıye donus yolunda tekne ters bır dalgayla cuuupp ters kepce....malum acık denız.. allahtan hepsı yuzme bılıyor da ona ragmen sans eserı oradan gecen balık cıftlıgının teknesı bunları farkedıyor ve kurtarıyor...ama ben okadar dusundum acaba gıdeyımmı dıye ...Allahtan gıtmemısım yoksa Allah korusun bugun hayatta olamaya bılırdım...
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
fevzi gelmiş geçmiş olsun insan kendi önlemini alıyor önüne geçemessin arkadaşlarına çok geçmiş olsun.
saol abı..tesekkurler..aksama gelınde bır batak yapalım yaw
KemalİZM'İR !
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Fevzi buyuk gecmis olsun...bizim burada verilmis sadakan varmis derler...
arkadaslarina gecmis olsun
,balikcilik her sey guzelde,tedbiri elden birakmamak lazim...
Albatros-gr yazdı:Fevzi buyuk gecmis olsun...bizim burada verilmis sadakan varmis derler...
arkadaslarina gecmis olsun
,balikcilik her sey guzelde,tedbiri elden birakmamak lazim...
haklısın abı saol..
KemalİZM'İR !
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Fevzi öncelikle sana ve arkadaşlarına büyük geçmiş olsun.
Daha kötüsüyle sonuçlanabilirmiş.5/7bft küçük tekneler için çok yüksek bir rüzgar şiddeti.Denizde en küçük olasılıkları bile yabana atmadan tedbirli davranmak gerekiyor.Gitmemen çok iyi olmuş.Dikkati kesinlikle elden bırakma...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
kasap100 yazdı:Fevzi öncelikle sana ve arkadaşlarına büyük geçmiş olsun.
Daha kötüsüyle sonuçlanabilirmiş.5/7bft küçük tekneler için çok yüksek bir rüzgar şiddeti.Denizde en küçük olasılıkları bile yabana atmadan tedbirli davranmak gerekiyor.Gitmemen çok iyi olmuş.Dikkati kesinlikle elden bırakma...
tesekkurler abı ..zaten 5/7 yı gorunce anında vazgectım..bu olaydan sonra daha dıkkatı olacagım...
KemalİZM'İR !
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Fevzi titiz olman işe yaradı, arkadaşlarınada büyük geçmiş olsun, tedbir her haman iyidir.
Sanada çok büyük geçmiş olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
fevzi kardeşim gelmiş geçmiş olsun arkadaşların da yara bere almadan kurtulmuşlar çok şükür . 5/7 rüzgar büyük teknede bile balıkçılık yapmayı tehlikeli kılar hele birde gece olunca işin şekli iyice değişir.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Sana ve arkadaşlarına geçmiş olsun Fevzi.Ucuz atlatılması sevindirici..