Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık oltası Birol ile buluştum..
Değerli Arkadaşlar..

Bugün önceden sözleştiğimiz gibi Birol kardeşim ile İstanbulda buluştuk.Beraberce oturup bol bol sohbet ettik.Yamashita'lar iş yapmazsa sevgili Faruk kardeşimize ne tür ceza vereceğimizi karara bağladık.Happy

Birol Kardeşime , bana gösterdiği sıcak ilgi ,güler yüzü ve harika misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum..Alkis
Bul
aygroup yazdı:Değerli Arkadaşlar..

Bugün önceden sözleştiğimiz gibi Birol kardeşim ile İstanbulda buluştuk.Beraberce oturup bol bol sohbet ettik.Yamashita'lar iş yapmazsa sevgili Faruk kardeşimize ne tür ceza vereceğimizi karara bağladık.Happy

Birol Kardeşime , bana gösterdiği sıcak ilgi ,güler yüzü ve harika misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum..Alkis
Allah muhabbetinizi daim etsin..
simdiiii...gelelim su meseleye...
eeeee...sahteler is yapmazsa cezami cekmeye hazirim...tamaaam,ya is yaparsa mukafati da konustunuz mu?Siyirdim
Bul
Faruğa nasıl bi cezayı uygun gördünüzSiyirdimgününüzün keyifli geçmesine sevindim Birol beye mısafirperverliğinden dolayı kutluyorumSeerfAlkis
Bornova - izmir
Bul
önce cezayı öğrenelim bakalım biz onaylayacakmıyız... mükafatı sonra düşünürüzSiyirdim
ikinizide tebrik ederim fotoğraf yokmu ustam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet Bey bende tanıştığımıza memnun oldum, gayet güzelde sohbet ettik. Balık sohbetlerini herzaman sevmişimdir. Gulumse
Saygılarımla.
Bul
Albatros-gr yazdı:Allah muhabbetinizi daim etsin..
simdiiii...gelelim su meseleye...
eeeee...sahteler is yapmazsa cezami cekmeye hazirim...tamaaam,ya is yaparsa mukafati da konustunuz mu?Siyirdim

Haklısın Faruk...Happy

Bak onu unuttuk...Ama hele bir iş yapsın..Mutlaka işe yarar bir mükafat düşünürüz..

Selamlar...
Bul
Bende tedarikçi olarak eğer iş görürlerse birer levrek rica edeceğim BoboSeerf
Kargo ile adresime Hehe
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruğa nasıl bi cezayı uygun gördünüzSiyirdimgününüzün keyifli geçmesine sevindim Birol beye mısafirperverliğinden dolayı kutluyorumSeerfAlkis

Orhan Ustam...

Biz sadece fikir olarak mutabık kaldık..Mutlaka forumdaki herkesin onayı ile uygulanacak ceza olmalıdır..Netice olarak Yamashita kullanan herkesin oy hakkı olacaktır..Happy

Faruk bu iş büyüyor...SiyirdimKolla kendini...

Farkında isen herkes cezayı düşünüyormuş ta beni bekliyorlarmış gibi...HappyMükafat düşünen yok...
Bul
araphüso26 yazdı:önce cezayı öğrenelim bakalım biz onaylayacakmıyız... mükafatı sonra düşünürüzSiyirdim
ikinizide tebrik ederim fotoğraf yokmu ustam

Hüsocuğum..Kendimizi muhabbete öyle kaptırmışız ki foto ikimizin de aklına gelmedi...Acemiliğimize ver..Bir daha olmaz...Smile

Selamlar..
Bul
Birol sen bizi iflasın eşiğine şimdiden yollamaya başladın Siyirdim Faruk Abi'ye de en az 2'şer tane yollamak lazım bu durumda , tabi sahteleri denizde bırakmazsak Happy Bir de sahtenin ilk sahibi Hakan var Wink Nasıl bahane :"denize bırakmak" Dans Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Survivor da ne kadar çok balık var kurusogan 6 1,958 29-04-2013, 13:15
Son Yorum: polat_can
  Kurnaz balık 34lonely 9 1,720 29-10-2012, 21:04
Son Yorum: maxtar
  Balık yakalamanın kolayını bulmuş AmatörBalıkcı19 11 2,154 08-06-2012, 09:34
Son Yorum: orhanekmekci
  Karda Balık Izgara ufuktan26 35 4,416 24-02-2012, 14:55
Son Yorum: ANKARALI3506
  İstanbul kıyılarında kepçe ile balık avı! maxtar 11 2,636 31-01-2012, 09:19