Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Değerli Arkadaşlar..
Bugün önceden sözleştiğimiz gibi Birol kardeşim ile İstanbulda buluştuk.Beraberce oturup bol bol sohbet ettik.Yamashita'lar iş yapmazsa sevgili Faruk kardeşimize ne tür ceza vereceğimizi karara bağladık.
Birol Kardeşime , bana gösterdiği sıcak ilgi ,güler yüzü ve harika misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum..
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
aygroup yazdı:Değerli Arkadaşlar..
Bugün önceden sözleştiğimiz gibi Birol kardeşim ile İstanbulda buluştuk.Beraberce oturup bol bol sohbet ettik.Yamashita'lar iş yapmazsa sevgili Faruk kardeşimize ne tür ceza vereceğimizi karara bağladık.
Birol Kardeşime , bana gösterdiği sıcak ilgi ,güler yüzü ve harika misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum..
Allah muhabbetinizi daim etsin..
simdiiii...gelelim su meseleye...
eeeee...sahteler is yapmazsa cezami cekmeye hazirim...tamaaam,ya is yaparsa mukafati da konustunuz mu?
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Faruğa nasıl bi cezayı uygun gördünüz

gününüzün keyifli geçmesine sevindim Birol beye mısafirperverliğinden dolayı kutluyorum

Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
önce cezayı öğrenelim bakalım biz onaylayacakmıyız... mükafatı sonra düşünürüz

ikinizide tebrik ederim fotoğraf yokmu ustam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Ahmet Bey bende tanıştığımıza memnun oldum, gayet güzelde sohbet ettik. Balık sohbetlerini herzaman sevmişimdir.

Saygılarımla.
Albatros-gr yazdı:Allah muhabbetinizi daim etsin..
simdiiii...gelelim su meseleye...
eeeee...sahteler is yapmazsa cezami cekmeye hazirim...tamaaam,ya is yaparsa mukafati da konustunuz mu?
Haklısın Faruk...
Bak onu unuttuk...Ama hele bir iş yapsın..Mutlaka işe yarar bir mükafat düşünürüz..
Selamlar...
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Bende tedarikçi olarak eğer iş görürlerse birer levrek rica edeceğim

Kargo ile adresime
orhanekmekci yazdı:Faruğa nasıl bi cezayı uygun gördünüz
gününüzün keyifli geçmesine sevindim Birol beye mısafirperverliğinden dolayı kutluyorum

Orhan Ustam...
Biz sadece fikir olarak mutabık kaldık..Mutlaka forumdaki herkesin onayı ile uygulanacak ceza olmalıdır..Netice olarak Yamashita kullanan herkesin oy hakkı olacaktır..
Faruk bu iş büyüyor...

Kolla kendini...
Farkında isen herkes cezayı düşünüyormuş ta beni bekliyorlarmış gibi...

Mükafat düşünen yok...
araphüso26 yazdı:önce cezayı öğrenelim bakalım biz onaylayacakmıyız... mükafatı sonra düşünürüz
ikinizide tebrik ederim fotoğraf yokmu ustam
Hüsocuğum..Kendimizi muhabbete öyle kaptırmışız ki foto ikimizin de aklına gelmedi...Acemiliğimize ver..Bir daha olmaz...
Selamlar..
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Birol sen bizi iflasın eşiğine şimdiden yollamaya başladın

Faruk Abi'ye de en az 2'şer tane yollamak lazım bu durumda , tabi sahteleri denizde bırakmazsak

Bir de sahtenin ilk sahibi Hakan var

Nasıl bahane :"denize bırakmak"
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "