Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
golden,sinekoltasi
Yeni uyemiz..Ugur(golden )ailemize hosgeldiniz..Smilehos vakit gecirmeniz,ve bilgi alisverisimizden faydali olacaginizi umit ederim
Bul
Faruk abi ben 2005'ten beri üyeyim. 4 tane nick eskittim unuttum.

bir önceki nickim DarkDream

tanırsınız beni SmileSmile hoş bulduk tekrardan SmileSeerf
Bul
SinekOltasi yazdı:Faruk abi ben 2005'ten beri üyeyim. 4 tane nick eskittim unuttum.

bir önceki nickim DarkDream

tanırsınız beni SmileSmile hoş bulduk tekrardan SmileSeerf
Burhan ben boyle arada pot kiririmSiyirdim..kusura bakma..Affet yaz bir yanlis dahaHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:Burhan ben boyle arada pot kiririmSiyirdim..kusura bakma..Affet yaz bir yanlis dahaHappy

estağfurullah yav Big Grin ya tamirciden 1 saat önce aldım arabayı akşam balığa gitmek istiyo canım napsam acaba. kadıköy de kefal mi tutsam bilemedim. vallaha avcı genlerim beni fena dürtüyo! eve gidiyim de takım çantasını bi kurcalayim belki bişiy çıkarHadiordan
Bul
SinekOltasi yazdı:estağfurullah yav Big Grin ya tamirciden 1 saat önce aldım arabayı akşam balığa gitmek istiyo canım napsam acaba. kadıköy de kefal mi tutsam bilemedim. vallaha avcı genlerim beni fena dürtüyo! eve gidiyim de takım çantasını bi kurcalayim belki bişiy çıkarHadiordan
hic dusunme git...
bende dunden yorgunluk var,yogun fakat guzel bir pazar gunuydu....(balikciligi ve diger gezmeleri ile)ondan bu gun gitmeyi dusunmedim... rastgele...raporunu bekliyoruz...bol balikli olsun Seerf
Bul
Uğur aramıza hoşgeldinAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Aramıza hoşgeldiniz...Alkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
vaay Burhan Smile

tekrar hoşgeldin, kadıköy kesmez seni tekneyle çık bence Smile Smile
Bul
dark dream he vayyyyyyyy bu sefer unutmassın inşallah şifreyi hoş geldinHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
burhan hoşgeldin dün kulaklarını çınlattık senin birdaha unutayım deme şifreni. bekliyoruz raporlarını hadi rastgele.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi