bir kovan kendime meşkale diye bakıyorum arıcılık bir ayrıbir meşakat isteyen iştir hobilerimizden biridir benim için her gittigimde 5. 10 tanesi ısırır bugün kestane balı çıkarayım dedimde biraz bişeyler bulduk hamdolsun
Çok güzel bir uğraş Kendi ihtiyacımız için ailecek yapmak istiyoruz ama kovanların yerlerinin değiştirilmesi ve tarım ilacı kullanılmayan ortam bulmak biraz düşündürüyor Oktay'ın dediğine katılıyorum.Hatta çocuklarımızın da ağaçtan meyve koparma ve yeme zevkini yaşamaları çok güzel olur
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
çok güzel bir uğraş evet benim dedeminde vardı arı kovanları ama kayboldu öldü herhalde çok lezettli olur kendi balını yemesi aynı kendi tuttuğun balığı yemek gibi
ALLAH kolaylık versin Harun
Zor iş valla
Herkes yapamaz bunu.Tebrik Ederim..
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3] Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Maşallah Harun,elindeki bala bakarak bir iki kovan evin ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak görünüyorzor işde olsa gercek bala ulaşabilmek ayrı keyif verir insana,Afiyet olsun
Bir dönem babam yapıyordu, ama bizler öğrenemedik. Arıların saldırısı sonucu hasteneye zor yetiştirmiştik, Allaha şükür ucuz atlatmıştık. Zevkli olduğu belli, yinede dikkat etmek gereklidir. Allah yardımcınız olsun, kolay gelsin.
arının sokması aslında vücüda faydalı denir yinede herkesin
bilerek yapmaları gerek benim ayagıma çorap bile giymem sade elimden ve gözümden ısırmasın yeter bu yaz ayında millete maskara olmayalım yeter tabiki kendi kovanımızdan bi okadarda lezzetli geldi bize