02-07-2009, 06:23
nerelerde hangi balıkları yakalayabiliriz?
eskişehirde avlaklar
|
02-07-2009, 06:23
nerelerde hangi balıkları yakalayabiliriz?
02-07-2009, 09:14
Burak bey,bu dönemde benim bildiğim en verimli yerler Sarıyer,Gökcekaya,Yenice barajları.Birazdan uzun Ahmet çevrimiçi olur gerekli bilgileri verir.Rastgele
![]()
Bornova - izmir
02-07-2009, 11:18
(Son Düzenleme: 02-07-2009, 14:05, Düzenleyen: Uzun_ahmet.)
Merhabalar,
Burak bey şimdi konu bana biraz değişik gibi geldi, nerede hangi balıkları yakalayabiliriz derken geniş kapsamlı bir soru gibi geldi bana, eğer sadece eskişehir için diyorsan; Sarıyer barajı, Gökçekaya barajı (Büyük barajlar olaraK) Bunun yanıda Porsuk barajı, Yenice barajı, Dodurga barajı,Çatören barajı, Kunduzlar barajı, Kızıldamlar göleti, Pelitözü göleti, Söğüt göleti, Keskin göleti, gibi farklı göletler Bunların yanında akarsu olarakda Sakarya nehri ve Çifteler sakarbaşı ile balıkdamı tarafları..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
02-07-2009, 14:03
Uzun_ahmet yazdı:Merhabalar,ahmet abi bu dodurga dediğin eskişehirde bir ilçemi bizim ilçemizin adıda dodurgada birde alpagut kasabası ile tutuş köyüde varsa tamamdır babm gilden duymuştum böyle köylerin isimleri başka bir yerdede varmışta sada bizim oraya has galiba ![]() ![]()
02-07-2009, 14:05
balıkcı uğur yazdı:ahmet abi bu dodurga dediğin eskişehirde bir ilçemi bizim ilçemizin adıda dodurgada birde alpagut kasabası ile tutuş köyüde varsa tamamdır babm gilden duymuştum böyle köylerin isimleri başka bir yerdede varmışta sada bizim oraya has galiba Uğurcuğum dodurga var alpagut da var fakat tutuş diye bir yer yok eskişehirde ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
02-07-2009, 14:24
Uzun_ahmet yazdı:Uğurcuğum dodurga var alpagut da var fakat tutuş diye bir yer yok eskişehirdetüh be bizim köydü tutuş köyü ![]()
02-07-2009, 15:17
orhanekmekci yazdı:Ahmet,Musaözü barajı ne durumda.bilgiler için teşekkürler Musaözü göleti mesire yeri olarak geçtiği için piknik amaçlı gidenler çok oluyor o yüzden buraya yazmak istemedim..
02-07-2009, 15:19
balıkcı uğur yazdı:tüh be bizim köydü tutuş köyüSağlık olsun uğur bide tutuş diye yer açarız olur biter.. ![]()
03-07-2009, 16:03
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|