Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALANYA Güneşin güldüğü yer.(video)
Akdenizin ufak ama şirin turizm kentinden ceşitli görüntüler Gelmiş olanlar icin anıların tazelenmesi gelicek olanlar icin bir ön bilgi niteliği taşıyor Diyimm.Smile

[youtube]tr3d-W7y15E[/youtube]
eline sağlık rauf abi gitmesekte görmesekte güzel Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
teşekkürler Rauf abi. gitmiş gibi olduk
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
yine güzzel bi çalışma abim teşekkürlerRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
rauf abi, ellerine sağlık gitmiş kadar oldum kaleden atılan taşların denize düşmeyişinin sebebini biliyormusun ben sapanla attım karaya geri dönüyor balık görüntülerini bekliyorum
abiciğim çıkrık seri üretime geçtimi selamlar..
Alper 26.11.1958
Bul
rauf abi ellerine sağlık, anılarım canlandı valla, alanya dünyanın en güzel yeri bana göre
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Rauf kaptan yine döktürmüşsün teşekkürler. O topraklara ilk ayak basışım 78 son gelişim ise 97 yılı idi arada gelişlerim 7-8 kez olmuştur. insanın gelişmeye sevinememesi ne demektir bilirsin. Şimdiki durumunu senin sunumundan izlediğim kadarıyla modern bir şehir olmuş. İlk geldiğim yıllarda yanında sepeti olan motorlarla dolmuş yaparlardı varın gerisini siz düşünün. Gelişmeye karşı olduğum izlenimi sakın anlaşılmasın sadece farkı anlamada bir örnek olsun istedim. Yaklaşık 10 yıl önce oraya gelip te dönemeyen bir Avukat arkadaşım var.Sitem ederek Defalardır çağırıyor bir türlü denkleyemdim ama inşallah bir gün gelicem
Bul
Rauf abi harikasın, gitmiş kadar oldum sayende teşekkürler..eline ve ememğine sağlık.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ALTAYLI yazdı:Rauf kaptan yine döktürmüşsün teşekkürler. O topraklara ilk ayak basışım 78 son gelişim ise 97 yılı idi arada gelişlerim 7-8 kez olmuştur. insanın gelişmeye sevinememesi ne demektir bilirsin. Şimdiki durumunu senin sunumundan izlediğim kadarıyla modern bir şehir olmuş. İlk geldiğim yıllarda yanında sepeti olan motorlarla dolmuş yaparlardı varın gerisini siz düşünün. Gelişmeye karşı olduğum izlenimi sakın anlaşılmasın sadece farkı anlamada bir örnek olsun istedim. Yaklaşık 10 yıl önce oraya gelip te dönemeyen bir Avukat arkadaşım var.Sitem ederek Defalardır çağırıyor bir türlü denkleyemdim ama inşallah bir gün gelicem
Rauf abi emeğine sağlık
Ercan abi seni iyi anlıyorum ama ben galiba gelişmeye karşı olanlardanım yada insanlar gelişmenin cılkını çıkarıyorlar o yüzden böyle oldum ona iltimas buna iltimas derken doğal güzellikler kayboluyor betonlar ve yasaklar başlıyor İstanbul 1 milyon nufuslu olsaydı belkide ülkenin en güzel şehirlerinden olacaktı ama gelen doldu gelen doldu şimdide güney sahillerine yabancı istilası var bu benim pek hoşuma gitmiyor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mini video kameram. rauf 11 2,509 24-11-2012, 13:01
Son Yorum: YaKaMoZ
  Üc Günlük Av güğncesi(video) rauf 10 2,519 08-05-2012, 07:24
Son Yorum: rauf
  El yapımı cıkrıkla DENEME Avı(video) rauf 23 6,687 27-01-2012, 13:10
Son Yorum: ALTAYLI
  Yerli 12 volt derin su cıkrığı(video) rauf 23 5,583 12-11-2009, 01:26
Son Yorum: mariner8
  Eski İZMİRDEN Kareler(video Slayt) rauf 19 3,694 26-12-2008, 01:12