Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Akdenizin ufak ama şirin turizm kentinden ceşitli görüntüler Gelmiş olanlar icin anıların tazelenmesi gelicek olanlar icin bir ön bilgi niteliği taşıyor Diyimm.
[youtube]tr3d-W7y15E[/youtube]
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
eline sağlık rauf abi gitmesekte görmesekte güzel
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 490
Konuları: 26
teşekkürler Rauf abi. gitmiş gibi olduk
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
yine güzzel bi çalışma abim teşekkürler
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 169
Konuları: 0
rauf abi, ellerine sağlık gitmiş kadar oldum kaleden atılan taşların denize düşmeyişinin sebebini biliyormusun ben sapanla attım karaya geri dönüyor balık görüntülerini bekliyorum
abiciğim çıkrık seri üretime geçtimi selamlar..
Alper 26.11.1958
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
rauf abi ellerine sağlık, anılarım canlandı valla, alanya dünyanın en güzel yeri bana göre
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 527
Konuları: 7
paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Rauf kaptan yine döktürmüşsün teşekkürler. O topraklara ilk ayak basışım 78 son gelişim ise 97 yılı idi arada gelişlerim 7-8 kez olmuştur. insanın gelişmeye sevinememesi ne demektir bilirsin. Şimdiki durumunu senin sunumundan izlediğim kadarıyla modern bir şehir olmuş. İlk geldiğim yıllarda yanında sepeti olan motorlarla dolmuş yaparlardı varın gerisini siz düşünün. Gelişmeye karşı olduğum izlenimi sakın anlaşılmasın sadece farkı anlamada bir örnek olsun istedim. Yaklaşık 10 yıl önce oraya gelip te dönemeyen bir Avukat arkadaşım var.Sitem ederek Defalardır çağırıyor bir türlü denkleyemdim ama inşallah bir gün gelicem
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Rauf abi harikasın, gitmiş kadar oldum sayende teşekkürler..eline ve ememğine sağlık.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
ALTAYLI yazdı:Rauf kaptan yine döktürmüşsün teşekkürler. O topraklara ilk ayak basışım 78 son gelişim ise 97 yılı idi arada gelişlerim 7-8 kez olmuştur. insanın gelişmeye sevinememesi ne demektir bilirsin. Şimdiki durumunu senin sunumundan izlediğim kadarıyla modern bir şehir olmuş. İlk geldiğim yıllarda yanında sepeti olan motorlarla dolmuş yaparlardı varın gerisini siz düşünün. Gelişmeye karşı olduğum izlenimi sakın anlaşılmasın sadece farkı anlamada bir örnek olsun istedim. Yaklaşık 10 yıl önce oraya gelip te dönemeyen bir Avukat arkadaşım var.Sitem ederek Defalardır çağırıyor bir türlü denkleyemdim ama inşallah bir gün gelicem
Rauf abi emeğine sağlık
Ercan abi seni iyi anlıyorum ama ben galiba gelişmeye karşı olanlardanım yada insanlar gelişmenin cılkını çıkarıyorlar o yüzden böyle oldum ona iltimas buna iltimas derken doğal güzellikler kayboluyor betonlar ve yasaklar başlıyor İstanbul 1 milyon nufuslu olsaydı belkide ülkenin en güzel şehirlerinden olacaktı ama gelen doldu gelen doldu şimdide güney sahillerine yabancı istilası var bu benim pek hoşuma gitmiyor