Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
işte buda yılın güzel haberi
Güzel bir proje. İnşallah tam anlamıyla hayata geçirilir!!! Paylaşım için teşekkürler Nihat.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
teşekkürler nihat
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:çok güzel, iyi hoş ama tatlısulardaki çiftliklerden bahsetmemiş, onlar ne olacak. benim canlı örneğini gördüğüm kesikköprü baraj gölü balık çiftliklerinin sebep olduğu kirlenmeden en büyük payı alan yer, öyle bir denetim oralarda olmayacak mı?

bundan 7-8 sene öncesinde yaklaşık 6-7 metreden dibini seyrettiğimiz gölde şimdi dizboyu suya girince ayaklarınızı göremez oldunuz. eskiden oltaya takılan dip bitkileri yeşil erik gibi kokardı ve parlak yeşil renkleri vardı, şimdi dipte bitki kalmadı desek yeridir, olanlarda, pörsümüş, siyaha yakın renklerde ve neredeyse lağım ağzı gibi kokuyor (birde oradan ankaraya su bağladılar!) ve tabi balık bile kalmadı. peki bunlar ne olacak?

memleket tamamen sahipsiz kaldı, herkes bir ucundan tuttu götürüyor, resmen gemisini yüzdüren kaptan.

ben sizler kadar iyimser değilim, görün bakın şu şartlı refleksle avlanma işi hakikaten hayata geçirilecek gibi bir olay olursa, ilk türkiye de uygulanmaya başlar.... ne demek istediğimi anladınız umarım.
Serdar öyle bir gölden bahsetmişinki 6-7 metre dibi görmek yeşil erik gibi kokan su altı bitkileri yaw dedim neresi burası Türkiyemi ahh yaw ahh ben niye göremedim o zamanlarını niye biliyormusun çünkü geçim derdinden o kısımlara fırsat bulamadılk yaw yine siyaset olacak en iyisi başlamadan kapatayım ama çok kızıyorum geleceğe böyle çöplük bir doğa bırakanlara ve bırakacak olanlara denizlerde farklı sayılmaz inan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  porsuk çayındançok güzel görüntüler araphüso26 21 3,749 14-06-2010, 15:09
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Helal olsun, güzel haberler... MaVrUşGiL 14 3,030 11-02-2010, 20:48
Son Yorum: ufuktan26
  İşte !!Kahraman SAS'larımız ve Patlatılan Mayın!!!! orfoz17 10 2,175 15-09-2008, 18:45
Son Yorum: akın
  işte yılın kızılacak haberi LeVrEkCi 24 3,734 31-03-2008, 19:06
Son Yorum: erdekli yücel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi