Gece uyku tutmadı iki tane 15 li çapari yaptım. Sonra bizim burada rüzgar(lodos) geçince yola çıktım. Ama Kanlıca da şiddetle devam ediyormuş. Bugün denizde yunus yoktu. Balıkların da ağzı lodostan kapanmıştı. Herkes teker teker alıyordu. Şiddetli akıntıdan boş kurşunu çekmek bile zordu. Neyse hevesimi almış oldum. Tavalıkta çıktı. Herkese rastgele.
Youtube kadar kaliteli görüntü vermesede. Aşağıdaki linke basarak Videoyu seyredin derim
İki tane Sivaslı geldi. İlk defa balık tutuyor gibi bir halleri vardı. Makinayı açmadan kamışı sallıyorlardı Her atışta bir takım patlattılar. Sonra biri 10 metre attı atmadı. Hızlı hızlı sararken 2 tane hamsi geldi. Şanslısın dedim. Acemi şansı dedi. Başkada bir şey tutamayınca hamsileri bana verdiler.
sivas nire istanbol nere hele hemşo deseydin bari öğretseydin birazda 7-8 hamsi 2 istavrit olurdu senin kova zenginlerdi biraz bide onlar kova falanda getirmemişlerder yanlarında
Abi kötü sallıyorlardı. Bazende karaya doğru... Sakatlık çıkmasın diye fazla yaklaşmadım
Kamışları takımları falan da oraya uygun değildi. Biraz nasıl atacaklarını anlattım ama daha makinayı açıp atmayı bilmiyorlar. Balıkta tam dibe yatmış zaten akıntıdan kurşun batmıyor.
Akıntı videoda tam anlaşılmıyor ama nehir akarken ses çıkar öyleydi.