25-03-2008, 23:09
kaya süpersin fakat avlak yerini yazmamışsın kendinize saklamayın böyle av ları bir gün bizide götürün ya paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
meraklısına.....
|
25-03-2008, 23:09
kaya süpersin fakat avlak yerini yazmamışsın kendinize saklamayın böyle av ları bir gün bizide götürün ya paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
25-03-2008, 23:17
Kaya Haytaya hayırlı sezon sanada bereketli av dilerim
25-03-2008, 23:19
fotokopici yazdı:kaya bereketli olsunda hani derler ya gözü olanın gözü çıksın diye ya arkadaş biz ne zaman tutacağız şu karagözleri bilmiyorum valla.Abi takılmışsın istavritte istavrit gidelim tutalım şu gözü karalardan
25-03-2008, 23:28
kaya kardeş afiyet olsun bereketli olsun helal olsun kurban olsun feda olsun balığın hep bol olsun daaaaaaaaaaaa
ahhh be kardeşim nerde tuttun bu balıkları:??????????????? nasıl takım kullandınnn :???????????? ne yem kullandınnnnn ::??????????? saat kaçta tuttunnnnnn :??????????? tutarken ne renk gömlek giydinnnnnn :?????????????? kaç kulaç derinden tuttunnn :??????????????? ahhhhh ahhhh bu bilgiler lazım canım kardeşimm anlat da bende ve bilmeyenler not alsın yoksa gidiyozzz bekle allah bekle elimiz boş kalıyor denizde google yokki hemen yazıp bakalım karagöz nasıl tutuluyor ne yem kullanıyor kaç kulaçta çıkıyorrr sonra elimiz boş dönüyoz eve )))))))))))))))9
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
25-03-2008, 23:32
bereketli olsun tebrikler devamını dilerim rasgelsin
26-03-2008, 10:56
H.A.R.U.N yazdı:Abi takılmışsın istavritte istavrit gidelim tutalım şu gözü karalardan harun ben valla varım hani varmısın yokmusun varya varım ama yol gösteren olacak.
26-03-2008, 12:02
Siftahın hayırlı olsun. Balıklar harika. Ellerine sağlık,bereketli olsun. Rast gele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|