Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstavritler çıldırmış olmalı..
Bugün öğleden sonra Erol77'nin sandalıyla denize çıktık,hava boğucu.Zaman zaman karışık yönlerden hafif esintiler olmakta.Bir ara sahilin görüntüsü çöllerin kum fırtınası rengine dönüştü. (eve heldiğimde hanımdan öğrendim resmen toz yağmış.) ara sıra güneyden sıcak sıcak esiyor..Neyse önce yemli takım denendi tık yok.Bir kaç hani ve kaya balığı. Bizim ''tayfa'ya kısmet oldular. Sonra çaparilere geçtik,balık 10-15 kulaçta kıyıya çok yakın.3' er 5' er geliyor. 1.5 saate kovamızı doldurduk.Bu gün komşuların da kısmeti çıktı..Raporu koymayacaktım ama mesajlara baktım bugün ''tık yok'' diyenler çok, bari yine bizim istavritler şenlendirsin dedim..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
abi tebrikler raporu koyduğunuz çok iyi olmuş - bereketli olsun
Bul
mehmet abi çok güzel balıkçılık yapmışsınız maşallah diyeyim balıklar çok güzel afiyet olsun.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
valla mehmet abi sizler olmasanız balıkları satıcının tezgahında görecez heralde... ciddi bu hafta tık yok heheheheheh sevgilerimle abiRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Mehmet abi bu yoklukta güzel balık yakalamışsınız hava dün çorludada aynıydı gökyüzü toz bulutundan gözükmüyordu bir ara yağmur yağdı daha doğrusu çamur yağdı afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Mehmet kardeş bereketli olsun mühim olan balık olsunda ne olursa olsun iyiki mesajını koymuşsun tebrik ederim.Haa bir şey da var valla bizim burayada aynı camur yağıyor bizim bi sucumuz yok afrikanın toz bulutu onlar yağmurla beraber kacak olarak türkiye cumhuriyeti topraklarına iltica ediyorlarHappyselamlar.
alien13 yazdı:abi tebrikler raporu koyduğunuz çok iyi olmuş - bereketli olsun

doktor yazdı:mehmet abi çok güzel balıkçılık yapmışsınız maşallah diyeyim balıklar çok güzel afiyet olsun.

araphüso26 yazdı:valla mehmet abi sizler olmasanız balıkları satıcının tezgahında görecez heralde... ciddi bu hafta tık yok heheheheheh sevgilerimle abiRose

eşref sürek yazdı:Mehmet abi bu yoklukta güzel balık yakalamışsınız hava dün çorludada aynıydı gökyüzü toz bulutundan gözükmüyordu bir ara yağmur yağdı daha doğrusu çamur yağdı afiyet olsun rastgele

rauf yazdı:Mehmet kardeş bereketli olsun mühim olan balık olsunda ne olursa olsun iyiki mesajını koymuşsun tebrik ederim.Haa bir şey da var valla bizim burayada aynı camur yağıyor bizim bi sucumuz yok afrikanın toz bulutu onlar yağmurla beraber kacak olarak türkiye cumhuriyeti topraklarına iltica ediyorlarHappyselamlar.
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Sağolun..
Bul
mehmet abi iyiki mesajını koymuşsun tebrikler bizim burda da sabağ kalktım arabanın üstü camur deryası rast gele livarın dolu olsun...
Bul
hocam afiyet olsun iyi av çıkarmışınız Alkis
Bul
Mehmet ağabey güzel av olmuş,,
Bereketli olsun,,,

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstavritler kzltp 4 2,538 08-02-2011, 10:01
Son Yorum: Uzun_ahmet
  sarıkanat ve istavritler shipmen 13 3,139 03-06-2008, 22:35
Son Yorum: muti34
  istavritler andrail gail 11 2,013 19-01-2008, 23:26