Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15-03-2008 narlı avımız
doktor yazdı:dostlarım teşekkür ederim gezip görülesi yaşanacak bi yer doğal bi akvaryum gibi her balıkçının düşlediği bi balık tutma merası bi balıkçı köyü vardır benimde emeklilikten sonra yaşamak istediğim bi yer doğası denizi insanın ömrüne ömür katabilecek bi yer tam bi stres hastanesi orada balıkçılık yaparken kendimden geçiyorum haftanın bütün yorgunluğunu üzerimden atıyorum.

Reçete...

haftada bir gün sabah erken saatlerden gece geç saatlere balık tutulması gerekir doktor tavsiyesidir.
eren emekli olunca bende biryerler düşünüyorum ama fiyatlar nasıl oralarda
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
eren ekip arkadaşlarınızla beraber güzel bir gün geçirmişsiniz tavsiyeni ben senelerdir uyguluyorum hiç bir şey tutmasam bile demirleyip denizi seyretmek iyotu içimize çekmek bile yeter rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
abi herşey süper olmuş gelemediğim için çok üzüldüm doğrusu ama inşallah daha güzel avlar yaparız hep birlikte
Bul
tebrikler günün güzel ve eğlenceli geçtiği her halınden belli bol şanslar
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
Ertesi gün ben yine Narlı'da idim. Babamı ve amcamı balığa götürdüm. Bolca ispari avladık, lüfere ya da karagöze olta atamadım onların yakaladıklarını lıvara atmaktan ya da takım bağlamaktan fırsatım olmadı. Smile
Hemen yanımızdaki kayıkta bir arkadaş öğlen 12 cıvarı neredeyse suya düşüyordu. Smile Kamışı bırden denize gömülüverdi heyecanla yanındakine çok buyuk cekmek mumkun deıl deyince yanındaki arkadaş başladı sakin sakin elle cekmeye. Ustaca çektiği balığı yine ustaca kepceyle alıverdi tekneye. Ben karagöz oldugunu tahmin ediyordum ama eşkina oldugunu gorunce cok şaşırdım doğrusu. Kesin 2 kg vardı, oglen saatinde gelmesi cok ilginçti. Sonra düşündüm ve arkadaşın oltasının buyuk bır şans eseri tam balığın yatagına yani kayanın oyuguna girdiğine hukmettim. Eh biraz ballı olmanın kimseye zararı olmaz. Smile
Bir gun once gece eşkinaya kaldıgımızda hava musait olsaydı bunun gibi bır kaç tane çekmemiz işten değildi. Artık bır dahaki sefere diyecez. Ama mesajı aldım neymiş;eşkina ihmal edilmemeliymiş. Smile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
dostum sen eşkinaları kafaya takma halledicez az kaldı takım bağlıyorum tesisat ayarlıyorum sen merak etme onları ihmal etmeyiz en kısa zaman da bi operasyon ayarlarız eşkinalar için yeterki hava müsait olsun 1-2 kiloluk eşkinalar için özel takım hazırlıyorum normal takım alamaz onları saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Tamam dostum eşkina iyi gider bu ara.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
o eşkinalardan bende isterimmmmmmmm Smile

bu arada gürhan abi yeni avatar yakışmış hani ufaklıkta maşallahı var aslan parçası gibi am neyazıkki fenerli bir babanın oğlu ama sen onu balığa getirmeye başla kesin cimbomlu yaparım onu haberin olsunSmile
Bul
boranmursel yazdı:o eşkinalardan bende isterimmmmmmmm Smile

bu arada gürhan abi yeni avatar yakışmış hani ufaklıkta maşallahı var aslan parçası gibi am neyazıkki fenerli bir babanın oğlu ama sen onu balığa getirmeye başla kesin cimbomlu yaparım onu haberin olsunSmile

Dikkat et bu arada senin oğlan fenerli olmasın. Pirince giderken evdeki bulgurdan olma sonra. Smile
Eşkina ayırdım ben sana gelirsen yakalarsın. SmileSmile
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Bul
dostum muhabbet ve ortamınız çok güzel olmuş inşallah bi sonraki sefer gürhan bizide arar geliriz öbür misafir dostlarada geçte olsa hoşgeldiniz narlıya diyorum.görüşürüz dostum rasgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,627 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  bodrum avımız bucalıfikret 17 2,259 28-10-2014, 15:39
Son Yorum: bucalıfikret
  12/07/2014 bite me ile kasna avımız muratcoskun 17 2,261 24-07-2014, 21:17
Son Yorum: muratcoskun
  Gökala Avımız Uzun_ahmet 44 3,852 10-03-2014, 23:51