dün hava muhteşem yaprak kıpırdamıyodu işten gelince zaman az diye çıkmadım ,niyetlendik bu sabah çıkarız diye,arkadaşla sabah 07 de açıldık denize başlarda güzeldi ,balıkta aldık 5-6 lı ama sonra hava bi patladı dalga boyu abartısız 1,5 m oluyodu,resimlede motor var ağ toplayan turna mezgit aldı güzel,yer yer birbirimizi göremiyoduk ,inatla bu hava açar çünkü çınarcık üstü açık ve bulutsuzdu
o arada gene balık yaptı ,yemli mezgite denedik boş çıktı.bide uyku bastı bana döndük balıklarıda bu sefer babamlara verdim istavritbi babadan sevgilerle diye ,ne kadar stem etselerde balıklara çok sevindiler,stemkarlıkları da sabah sabah kötü havada balığa gitmem yani ha
sayın balıkçım deniz çicek açmış ve sen hala balık peşindesin afiyet olsun ama bana göre bu havada yanlış.çok balık yiyesin varsa kargo ile göndereyim kardeş.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
Köylüm bereketli olsun,kocagözleri bulmuşsunuz.Dün ben de aynı yerdeydim. O motor yine ağ atıyordu. Genelde hergün orada görürüm.
Kötü havada balığa çıkmaya gelince baban haklı bence köylüm. Cumartesi günü de biz herşeyi hazırladığımız halde açıkta, gelen denizi görünce geri döndük..