16-03-2008, 12:42
günaydın dostlar dün gece geç geldiğim ve yorgunluktan rapor anca hazırlıyorum kusuruma bakmayın işyerinden arkadaşım ve site üyemiz zafer le birlikte saat 10-30 da narlıya ulaştık orada gene site üyemiz miço nickli arkadaşımız oğuz ve kuzeni türker ile buluştuk iş güç sebebi ile gürhan 11 civarı gibi gelebildi bu gün niyetimiz ne bulursak onu tutacaktık başlangıcı güzel ispariler yaptı zafer arkadaşımız bol bol ispari çekti ben bi tane ufak ispari çektim zafer arkadaşıma tam lüferlik bi yem dedim mavruka önüne telbeden üzeri 2 tane iğne den oluşan takımıma ispariyi sırttan itina ile taktım bu şekilde balık canlı kalmasını sağladım ve takımı denize saldım bu arada ispari takımıyla ilgilenirken zafer mantar gidiyor dedi önce elimle yokladım bi hareket yoktu misina elimdeydi aradan 30 saniye geçmedi güzel bi vuruş yaptı bende tasmaladım balık güzel geliyordu itinalı bi şekilde sandala aldık takımı tekrar denize atacaz ama ufak isparimiz yoktu sonra bi ufak ispari daha tuttuk ve takımı denize saldık ama havada bozdu lodos sa çevirdi çok dalga ve rüzgar çıktı kıyıya çıkmak zorunda kaldık hava baya bozuk gitti artık akşama eşkinaya kalırız sandalla dedik akşam üstü sandalla eşkinaya çıktık ama bu seferde yağmur başladı gene kıyıya çıkmak zorunda kaldık ama balık tutma hırssımız daha bitmemişti kıyıya çıkınca hemen takım hazırladık bu sefer kayalardan şamandıralı takım ile avlanacaktık türker ben zafer 3 takım hazırladık kayalıklardan attık yem boru kurdu kullandık türker bi eşkina çekti sonra zafer bi eşkina çekti zaferin çektiği eşkina karışla ölçüldü 24 cm den küçük limit dışı olduğu için saldık 22-30 civarı avcılığımız sona erdi güzel bi gündü muhabbet balıkçılık vardı hava muhalefetide her zaman bizim istediğimiz gibi olamazdı ne diyeyim güzel ve zevkli bigün geçirdik narlı bizi boş göndermedi dostlar a teşekkürler.
lüfer için kullanılan takım
75gr mavruka altı 2 li tellibeden üzeri 3 numara beyaz mustad iğne
ispari için kullanılan takım
2 li takım 7 numara beyaz çapraz mustad iğne 50gr kurşun 0.20 misina
lüfer için kullanılan takım
75gr mavruka altı 2 li tellibeden üzeri 3 numara beyaz mustad iğne
ispari için kullanılan takım
2 li takım 7 numara beyaz çapraz mustad iğne 50gr kurşun 0.20 misina
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=