Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek oltası
(kıyıya yakın) levrek için (1kg. civarı) kullandığınız nasıl bir silikon balık kullanıyorsunuz?(resim olursa iyi olur)birde uzağa atmak için kurşun koyuyormusunuz?neresine koyuyorsunuz?saat kaç civarı atıyorsunuz?bu levrek işine taktım ben.teşekkürler arkadaşlar.
Bul
ozoca51 yazdı:(kıyıya yakın) levrek için (1kg. civarı) kullandığınız nasıl bir silikon balık kullanıyorsunuz?(resim olursa iyi olur)birde uzağa atmak için kurşun koyuyormusunuz?neresine koyuyorsunuz?saat kaç civarı atıyorsunuz?bu levrek işine taktım ben.teşekkürler arkadaşlar.

Bunu en güzel 3 m. lik kamış ve 30'luk misina ile yapabilirsiniz. Sahte balık silikondan yapılmış fosforludur olta malzemesi satan yerlerde mevcuttur süt beyazı olanından almanızı tavsiye ederim. Ayrıca 30 yada 50 Gr. iki tarafı fırdöndülü kuşun kullanıyorum.

[Resim: levrekolta.jpg]
Bul
teşekkürler fisherman.
Bul
misinanın ucına kanca bagla bıde istarvıt taze olsun bak nasıl cekıyon
Bul
yaw hemşerum beni güldürmeyemi celduunnn ciddumisuunnn anliyamadum haçen piz pu paluklaru nasil yakalayruk sanaysun haaa:boss:
Bul
ARKADAŞLAR BENİM YÖNTEMİM ÇOK BASİT VE ETKİLİ...40-45 METRELİK MİSİNA UCUNA SADECE LEVREK İĞNESİ VE CANLI OLARAK YAKALADIĞIM ORTA BOY İSPAROZU KUYRUĞUNDAN SAĞLAM ŞEKİLDE TAKARAK DENİZE BIRAK...VE KİLOLUK LEVREKLERİ ÇEKK.ETKİLİ BİR YÖNTEMDİR VE ÇOK BASİT...
Bul
Merhaba kolay gelsin.

Lüfer bildiğimiz klasik yöntem uzun olta gece yemlisi canlı zargana-tekgöz-yaprak-istavrit şakşak ile tutuldu ama levrek...

Kız kulesi açıklarında bu sezonun başlangıcında Kefal yavrusu Hilarya ile tutuldu hilaryalar köprü üstünde 1 ytl en alındı. canlı olarak benim bildiğim tekne üstündebaşka bir tazr şu anda yok. Silikon yemlerin beyaz üstü gri olanlar ve renkli olanlar denendi fakat sonuç sıfır Ama geçen hafta ambarlıda kofanaya olta bıraktık uzun olta canlı zargana bir tane levrek(İspendek)geldi bilginize sunulur.....
bizim buralarda iskele bacaklarına hafif kurşunla iri teke atarlar rasgelsinn...
Bul
selam. Karadeniz (inebolu) de Mayıs- Haziran aylarında Levrek avlayabilirmiyim?
Bul
karadeniz2005 yazdı:selam.  Karadeniz (inebolu)  de    Mayıs- Haziran aylarında  Levrek avlayabilirmiyim?

ilk önce aramıza hoşgeldin arkadaşım
sitede biraz ararsan hersey bulursun.................
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneden pratik levrek lüfer avı için tüyo.. LeVrEkCi 14 2,730 09-10-2015, 22:48
Son Yorum: turna
  levrek bırakması tomy77 15 6,948 06-01-2009, 12:08
Son Yorum: fotokopici
  Levrek Weasel 27 7,227 12-05-2007, 12:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  zakkum yaprağımdan levrek sırtısı GÖKSEN 19 6,256 21-02-2007, 20:40
Son Yorum: metinaksu_59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi