Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13 Nİsanda BİrlİĞİme Teslİm Oluyorum
6/4/2008 pazar ögleden sonra yazıyorum o zaman zaten o hafta sonu kısmetse 4 ünde eregliye gidecem büyük ihtimalle pazar öglen çocugun kursu için dönecegim eh artık kısmetine levrekle dönersem tam güzel olur işte Smile
Bul
3 yazmışsı 4 yaptım nihat bana uyar sabah işten çıkacağım ALLAH bi zeval vermesse kısmetse orda oluruz
havalarda müsade ederse tabii
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bize uyar arkadaşlar kartalda buluşalım.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
taner arkadaşım allah yardımcın olsun...şimdiden sana hayırlı teskereler,kısa dönem yapman daha avantajlı bence,hayırlısı olsun...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
allah yardımcın olsun, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Bul
6/4/2008 tarih tamamda yer koçtaş olmasın bence bu sefer bogazda takılalım hep koçtaş hep koçtaş bi degişiklik yapalım derim ben.
Bul
Taner senin için hayırlı uğurlu olsun İnşallah o tarihler arasında İstanbul'da bir iş sıkıştırırız da seni coşkuyla uğurlarız.
Bul
evet arkadaşlar ne diyorsunuz harunla telefonla konuştum üsküdar tarafıda olabilir dedi yada beykoz tarafları olsun dedik maksat muhabbet oltada atarız mangal yakabilirsekte tadı tuzu olur.
Bul
senin icin hayırlısını olması dileiyle,Gulumse
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Tanercim seni uğurlamazmıyız işten ayrılmana üzüldüm vekaleten bakardıkBobo bal tutan parmağını yalarSmile
Neyse işakası bir yana birde birliğinde internet varsa en büyük destekçinde biz oluruz nasıl zaman geçti anlamazsın bile tabi sen yazın ter dökerken biz denize girme resimlerimizi göndermeyiz
Ben ilk acemiliğimde balıkesir ordonatta şafak defterine bakardım 545 gün var daha yani 5 gün olmuş geleli postallarda ayaklarım terden vıcık vıcık birde izmir yolu görünürdü millet yüklemiş arabalara çadırları sörf leri vay anam vay ama bir yaşdan sonra diyorsunki birdaha olsa keşke şimdi çağırsalar keşke hemen giderim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi