Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım
a[Resim: helpp.gif]nkaralilar toplanmıs arkadaslar herkese selam sezona 1 ay kadar kaldı turna icin koprüköy tarafına gitmeyi düsünüyoruz oralar hakkında bilgisi olan varmı neresinden cıkar ayrıca ankarada canlı gümüs satılan yerler varmıs bilen paylasırsa sevinirim simdiden tesekkürler
Bul
köprüköy uzmanı benim arkadaşımSmile yalnız canlı gümüş olayı falan bana ters, ben at-çek yaparak avlanmayı seviyorum o yüzden bir bilgim yok.

yalnız köprüköyün bir günü bir gününü tutmaz peşin peşin söyliyeyim. bir kere su berrak olmazsa ağzınla kuş tutarsın ama turna tutamazsınSmile eğer köprü köye hiç gitmediysen sana fikir vermem biraz zor. eğer gittiysen bildiğin bir yerden tarif etmeye başlayım.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
bildigim yer yıkık kopruye gelmeden sola yol cıkıyo patıka yol tepeye cıkınca baraj alt tarafta kalıyo karakecilinin alt tarafı yanı oralarda atıyoruz oltayı sız koprunun ordan tarıf edersen bulurum abi ılgılendıgın ıcın sagol sası kasık ne kullanıyosun
Bul
evvet angaralılar hareket başlasın ,nerde hareket orda bereket .kolaygelsin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sanırım kıyıdan atıyorsun, oralardan kıyıdan alamazsın. eğer kıyıdan atıyorsan, o yıkık (eski) köprünün oraya gelmeden saptığın patikaya sapma da, sağa doğru dön yani yeni köprünün ankara tarafının sağı ve solunda sazlıkların oralardan atacaksın ama tavsiyem boy çizmesi giyip sazlıkların önüne doğru gelirseniz daha şanslı olursunuz.

ya da yeni köprüyü geçip lokantanın arkasından atarsın. ama kenardan atmaya en uygunu eğer bulabilirsen köprüyü geçince lokantalara girmeden ilerleyip, 10-20 metre ilerden köyyoluna girip, ordan 5-6 km. kadar ilerleyip tarlaların arasından tekrar ırmağa inmek (eski değirmenlerin veya trafonun olduğu yerlere gitmek). fakat dedim ya bir bilen olmazsa oraları bulmaya çk zorlanırsın, tarlalara saplanma ihtimali de var.

biraz karışık bir anlatım oldu ama eğer bir gün denk gelipte oralarda bir araya gelirsek uygulamalı anlatırımSmile başka soracakların olursa yardımcı olmaya çalışırım.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
abi sağol o lokantaların yanından gıttık bı sefer kum ocaklarının oralarımı dıyosun dedıgım yerlere botla gıtsek alırmıyız kum ocaklarınada gıttık ama kucuk cıkıyo bilgilerini paylastıgın ıcın sagol serdar abi
Bul
yalcın arkadaş aramıza hoşgeldin şanslısın balıkcı serdar gereken açıklamayı yapmış rastgele...
Bul
Yalçın hoş geldin serdar arkadaşım 4x4 lük tarif vermiş ben bile istanbuldan gelsem bulurum ama önce ankaraya nasıl gidilir onun tarifini almam lazımBobo saka şaka Ankarayada tarif istersek yuh derler bize
Bul
yalcinar yazdı:abi sağol o lokantaların yanından gıttık bı sefer kum ocaklarının oralarımı dıyosun dedıgım yerlere botla gıtsek alırmıyız kum ocaklarınada gıttık ama kucuk cıkıyo bilgilerini paylastıgın ıcın sagol serdar abi

kardeş botun varsa hiç oralara gitmeye gerek yok, yeni köprünün sağındaki solundaki sazlıkların dibinden açığa doğru atıp çek, turna kendisi gelir. tabi sezon açıldıktan sonraSmile veya hani eski köprüye varmadan sağa döndüm diyorsunya oradan, ağaçları geçtikten sonraki yıkıntılar varya (tekrar köprüye doğru olan boğaza dönmüş oluyorsun) oradan karşıya geç, kayaların dibinden başlayıp aşağı doğru tara, kıyıdan fazla açılmadan. yalnız orada maalesef ağ atmış olabiliyorlar, onlara da dikkat et. hatta imkan bulursan ağ varsa jandarmaya haber ver.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
abi dedıgım yerlere botla gıtsek alırmıyız o bolgeden
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi