Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOPCULARI BİLEN VARMI???
ARKADAŞLAR YALOVA TARAFINDAKİ VAPUR İSKELESİ YANİ TOPCULARI BİLEN VARMI?ORDAN GEÇERKEN DENİZE YIĞMA YAPTIKLARINI GÖRDÜM.ORASI BİRAZ SIĞDIR FAKAT DENİZE DOĞRU YETERİNCE GİRDİLER.BALIK TUTMAK İÇİN İYİ BİR YER OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.NE DERSİNİZ LEVREK LÜFER MIRMIR İZMARİT İSPARİ ZARGANA???O CİVARDA AVLANAN VARMI??
Bul
topçulardan ne zaman vapura binsem burada ne levrek olur bee derim ve sanırım vardır da levregin oldugu sulara uyuyor orası liman yanı arkası kayalık sanırım levrek olmalı orada
Bul
Levrekci yazdı:topçulardan ne zaman vapura binsem burada ne levrek olur bee derim ve sanırım vardır da levregin oldugu sulara uyuyor orası liman yanı arkası kayalık sanırım levrek olmalı orada

valla ilk defa dün gittim..doktor beni limanda karşıladı..direk söylediği burada levrek aldıkları ve iri balıklar ıolduğunu söyledi...ah şu levrek varya baya bende hırs yapacak gibi araştırmalar yapmaya başladım...geçen o mırmırları tutuğum bölgedebile levrek alındığını öğrendim..hatta daha önce nihat abiye söylemiştim..yanımda oaranın eski müdavimleri vardı onlara tekrar sordum burda levrek varmış dğoğrumu diye ..sen nediyosun dediler..biz her sene alıyoruz dediler..şu aralar başlaması gerekiyor dediler.2kg 3 kg aldıklarını söylediler ..gece takılmak gerktiğini,yem olarakta kurt kullandıklarını söylediler..gecede orası çok soğuk oluyor..birde baba karagözler geldiğini belirtiler.baltabaş bazende sivriburun....topçular balık ve deniz yönünden çok vermli geldi bana..körfez olduğu için açığa göre sakin...doktor her türlü balığı almış oradan demek ki iyi biryer...saygılar.rastgele.
Bul
Arkadaşım sana en iyi yardımı DOKTOR arkadaşımız orda sana yardım eder onla iletisım kurarsan sana anlatacaktır orası onun merası
Rastgelsin..:0507:
Bul
doktor orayı degerlendirmen lazım ozaman senin degerlendirmeyi bi yap resimleride biz görelim yok almıyım dersen ben gelip bi degrrlendirme yapıyım oralaraSmile) şaka bi yana sen levrekle ilgilen bence oralar güzel yerler levrek yapar tek kanca tak 12 kulaç boşluk ver kursun sallandır sonra 100 kulaç daha sal gez canlı izmarit kullan agızdan tek kanca tak kesin alırsın levregi rastgele
Bul
dostum nihat var diyorsa vardır boğazdada bana 2 yer söyledi buralar yapar diye kısmetse beraber bakacağız balığa. o levrek işini biliyor.

sevgiler.
oralar doktor abiden sorulur ona soracaksın rıfat kardeş
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Karadenizden sitemizde balıkçı varmı istavritci 8 1,780 16-06-2007, 22:28
Son Yorum: RaPaLaCı
  Selam aranizda banada yer varmi... boncuklu 28 4,449 01-04-2007, 09:10
Son Yorum: darkdream1977

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi