Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balikta Bİr Dakİkalik Akil
Arkadaşlar benim ufak bir araştırmamda şunu öğrendim.Balıklar yaptıkları hataları bir dakika içinde unutuyorlarmış.Şöyleki bir sazan yemi yokladı,eyer bir kötülük geleceğini hissettimi bırakıp gidiyor.Fakat bir dakika içinde onu unutuyor ve sazan gibi atlıyor sonrası kolayı gelsin hepimize
Bul
zakir abi lüferin oltaya defalarca vurdugunu sonunda yakalandıgını çok bilirim her balık için geçerli degil yani senin dedigin.
Bul
le havle balık hafızası var zakir abi bilmen lazım ayrıca tabirde derler ki sazan gibi atladı büyüklerim,iz boş laf etmemişler anlaşılan
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Nihat kardeş bu sadece sazan cinsleri için olabilir.Fakat bir dakika içinde unuttuklarını biliyorum hepinize rastgele
Bul
Balıklar sadece duygusal zekaya sahiptirler bu nedenle akıl ve hafıza söz konusu değil. O nedenle güdüleriyle hareket ederler ve en önemli şleri beslenmektir. Bize de besin kaynağı olurlar
Bul
abi en güzeli yiyip geçicen Smile uğruşmıcann hiççç
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
benim daha önceki araştırmalarıma göre balıkların iç güdüsel olrak hareket ettikleri yemlenmeler yaşadıkları yererlerin kayalık yosunluk taşlık kumluk , derinlik vs hepsinin denizde eko sistemde bir yeri var ,yaşadıkları yerde iç güdüsel olarak hareket ediyolar ,bunu yanında merak tabikide cok doğal merak ettikleri bir şeyi ,6sn gibi cinsine göre daha uzun bir sürerde 1,dakika yani kesinllikle unutuyorlar,benim deneyimime göre yemli oltamda aynı balık defalarca oltaya vuruyor ,tasmalıyorsun ürküyor ,yine geliyor unuttukları bir gercek , bir başka örnekte ,eğitilen yunuslar ,aile icinde zarar gören balinaların diğer balinalar tarafından unutulmadıgı intikam alındıgı , egitilen balık türleri ,vs
diger bilgiye görede balıkların karınlarınnın heb aç oldugu yani yedikleri yemi unutukları, sanırım bu konu cok kapsamlı ,teşekkürler....[Resim: icon5.gif]
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
Balık hafızası ile tüm tezlere katılıyorum.
Yaralanmış bir balıktada durum aynıdır, zıpkınla yaraladığım balığı takip ederken dikkatimi çekimişti ilk olarak. 4-5 sn. panikle yüzdükden sonra durup tekrar panikliyordu. Yani yaralandığını bile unutuyor Happy

Bu arada hepiniz biliyorsunuzdur, balıklar acı hissetmezler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
sazan gibi atlamak değimi bana göre pek doğru deil sazan yemin etrafına gelir dolaşır ufak kuyruk darbesi vurur hatta kuyruktan yalanan da olur genellikle aynalı yeme daha düşkündür. özellikle eskişehirde sarıyer barajında 2-3kg sazanların yeme vurduğunu anlayamassın mantardaki titreşimi hissedersen ne ala sarıyerde herkez balıkta tutamaz. inanmayan varsa gelsin götüreyim HeheRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi