Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elmalı barajına arkadaş
Emekli veya çalışmayan bir arkadaş bana yardımcı olabilrmi acaba.Sonbaharda elmalı barajına gittik sazan balığı var.Fakat yolunu bilmiyorduk ormanlardan falan gittik yokuş aşağı çıkarken çok zorlandık.Şimdi tekrar gitmek istiyorum tabi yolunu bularak maceraya arkadaş lazım bundan iyisi ne olabilir
Bul
keşke emekli olsam kısmet az kaldı sana bereketli avlar olsun ama resimleyin lütfen avlarınızı
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ERden kardeş kısmet olursa sende emekli olursun.Fakat insan oğlu nankör belirli zaman sonra emeklılikte tat vermiyor.Her şeyi dolu dolu yaşamak lazım.ilgine tesekkürler

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
zakir abi 2044 te emekliyim nasip olursa Smile biraz geç ama olsunnn yoksa gelirdimm..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Murat kardeş TORUNUMA söyledim 2044 de seni elmalı barajında bekliyecek ilgine teşekkürler
Bul
sağolsun zakir abi o günlerde gelir inşallah bellimi olur beraber oltaları atarız belkide.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
biz emekliyizde ne oluyor halen çalışıyoruz fırsat yaratmaya çalışıyoruz.
Bul
zakir abi zaman netlik kazanınca haber ver,kimseyi bulamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım...kayınpederimde sazan balığı hayranı,sazan dedinmi gidemeyeceği yer yok,zamanlar uyarsa beraber gideriz...bizim siteden ekmekci (raif) oraları iyi bilir,bize katılır oda,zaman netleşsinde ya nasip der çıkarız yola abi...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Aytekin kardeş benim her zamanım müsait.Yalnız sizlerin müsait olduğu bir zamanı ayarlarsanız ben o gün gelebilirim.Siz yeterki bir gün belirleyin yeter hoşcakalın
Bul
zakir bey ben elmalı barajına çok gittim.ümraniye üzerinden çavuşbaşı köprüsünde inip köprüden orman tarafına geçiyor.ormandan gidersen direk göle iniyorsun araba yolunu takip edersen düze indiğinde yıkık su depoları vardır ordan sola devam ediyorsun direk gölün kenarına çıkarsın.göle varmadan çam ağaçlarını göreceksin.senin ne taraftan gittiğini bilmiyorum.sen bir dene balık çıkarsa birgün orda buluşuruz.sana rast gelsin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Elmalı barajı hakkında balıkçızakir 7 2,569 19-11-2007, 22:10
Son Yorum: Balıkcıl

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi