Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mart 2008 ayın avı ve avcısı raporları
mart ayı içinde ayın avı ve avcısını seçmek için katılmak isteyen arkadaşlar lütfen konularını hafta içi ve hafta sonu raporlarından sonra burayada istedikleri resim ve rapor yazısıyla eklesinler.
buraya eklenmeyen av raporları o ayın oylamasına katılamayacaklar.
31 mart akşamına kadar gelecek resimleri oylamaya katacagız.

1-oylamada esas olan rapor yazılarıdır buna lütfen dikkat edelim.
2-oylama sırasında önemli olan tutulan balıgı kimin tuttugudur yani 4-5 kişi balıga çıkmış ama raporu 1 kişi yayınlamışsa o rapor ona aittir ama tuttugu balıklar dikkate alınmalıdır.
3-raporlar mümkün oldugunca av yerinde çekilirse ve tarih belirten birşeyler olursa daha etkili olacaktır.
4-yurt dışından gelecek resimler ayrıca oylanacaktır.
5-ileride tatlı su deniz diye ayıracagız şimdilik kış oldugundan dolayı ayırmadan devam ediyoruz.
herkese kolay gelsin saygılar.
abi bu ay baya bereketli geçecek eminim ayın 1 oldu şimdiden bir iki rapor geldi bile siteye burayada eklerler tahmince hadi herkese rast gelsin bu ay güzeeeeel geçecek güzelllSmile
Bul
boranmursel yazdı:abi bu ay baya bereketli geçecek eminim ayın 1 oldu şimdiden bir iki rapor geldi bile siteye burayada eklerler tahmince hadi herkese rast gelsin bu ay güzeeeeel geçecek güzelllSmile
yaw geçen ayda vardı raporlarda buraya eklemediler işte eklense yine 4-5 kişi olurdu.bende istavrit tuttugum gün resim çekemedim yoksa yollıyacaktım maksat 1. olmak degil renk olsun işte ama mayıs vip ligi elimde şimdiden hiç kaçarı yok nıhahaha
Bul
özellikle mayıs ayında zaten rapor yollamayacam Smile senin levreklerin yanında bizimkiler hikaye kalıyor Smile ama gördüğüm kadarıyla baya bilenmişin abi vay o levreklerin haline şimdiden acıdım doğrusuSmile
Bul
boranmursel yazdı:özellikle mayıs ayında zaten rapor yollamayacam Smile senin levreklerin yanında bizimkiler hikaye kalıyor Smile ama gördüğüm kadarıyla baya bilenmişin abi vay o levreklerin haline şimdiden acıdım doğrusuSmile
bilenmek ne kelime çıldırıyorum artık,en son narlıda tekneye binmiştim ogün baya bi kurt dökmüştüm o günden beri yok iş stresi yok kış stresi yok hastalık stresi çok kurtlandım çok tabiiki balık işi kısmet işi ama nisan mayıs levreklerle baya dans edecegim inşallah Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bilenmek ne kelime çıldırıyorum artık,en son narlıda tekneye binmiştim ogün baya bi kurt dökmüştüm o günden beri yok iş stresi yok kış stresi yok hastalık stresi çok kurtlandım çok tabiiki balık işi kısmet işi ama nisan mayıs levreklerle baya dans edecegim inşallah Gulumse

şu dansların resim ve videolarını bizde izleriz inşallah nihatım Rose balıklarla dans (film vardı kurtlarla dans) yeni bi ekol üretion nihatım hehehehHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
hüseyin abi aynen katılıyorum narlıdaki lüfer video görüntüsünden sonra bir de levrek filmi çekmek gerekiyor hemde uzun metrajlı Smile
Bul
boranmursel yazdı:hüseyin abi aynen katılıyorum narlıdaki lüfer video görüntüsünden sonra bir de levrek filmi çekmek gerekiyor hemde uzun metrajlı Smile
inşallah bu sene onu yapacagğım hele birde gürhanın geldiginde denk gelirse zaten gürhan işi bitiriyor o videoda onun sayesinde süper olmuştu hüseyin seyrettinmi narlı videosunu sen
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5758

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5732

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=1390

hüseyin danslarımın bazıları burada var kaçırdıysan izlemeni isterim inşallah bu sene daha güzellerini paylaşacagım inşallah.
ahhhhh ahhh
Bul
LeVrEkCi yazdı:inşallah bu sene onu yapacagğım hele birde gürhanın geldiginde denk gelirse zaten gürhan işi bitiriyor o videoda onun sayesinde süper olmuştu hüseyin seyrettinmi narlı videosunu sen

Dostum levrek için kartın kapasitesini ful kullanacagım. 1 saatlik çekimi 6 bolum halınde yayınlarız artık. Tam bır levrek belgeseli olacak inşallah. Hasretle bekliyorum o avı..
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2008..2009 av resımleri. Tropheus 23 3,521 19-12-2009, 16:23
Son Yorum: fotokopici
  Eskişehir BalıkDamı...20/01/2008 araphüso26 68 13,896 30-04-2009, 09:05
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2008 yılı avlarımdan bazıları EskişehirLee 25 3,465 29-04-2009, 11:52
Son Yorum: SerenaY66
  2008 balık avlarım. FİKRİ BAŞKAN 21 3,546 10-01-2009, 03:27
Son Yorum: Can ARSLAN
  Mart 2008 fotoları lüferci1907 3 1,788 03-01-2009, 23:09
Son Yorum: lüferci1907
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,551 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  2008 balık avlarım 2. bölüm FİKRİ BAŞKAN 9 1,777 22-12-2008, 10:22
Son Yorum: fotokopici
  27 temmuz 2008 botla deneme.. ANTALYALI07 30 4,335 15-09-2008, 12:45
Son Yorum: Uzun_ahmet
  18.05.2008 zıpkınavı.. ANTALYALI07 25 3,911 19-06-2008, 16:06
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.05.2008 izmaritler.. ANTALYALI07 13 2,680 11-06-2008, 12:08
Son Yorum: samsunlu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi