Arkadaşlar gitigidiyorda iğne bağlama makinası gördüm. Ben genellikle hazır takımlar kullanıyorum. Bu makineyi görüp te kullanan varmı acaba. Bende iğne bağlamak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Linkini aşağıya koyuyorum. Kullanan varsa bilgi verirse sevinicem almayı düşünüyorum.
linki sildim resimi ekledim link reklama girdigi için resim ekledim.(levrekci)
ismail bu makina hakkında daha öncede konu açılmıştı ve bir organizasyonumuzda pardallian (cüneyt) getirmişti kanca baglamayı bilmeyen için bence süper bir makina iş görür.
LeVrEkCi yazdı:ismail bu makina hakkında daha öncede konu açılmıştı ve bir organizasyonumuzda pardallian (cüneyt) getirmişti kanca baglamayı bilmeyen için bence süper bir makina iş görür.
Hocam makinayı gördüysen alayım mı? Videosu sanki iş görür gibi.
İsmayıl yeğenim makina pek elverişli olmuyor istediğin gibi bağlamıyor 5 iğneden 2 si bozuk oluyor yani ufak bir hamlede ipten sıyrılıyor kendin bağlamayı öğren çok basit hemen öğrenirsin bence tabi sen bilirsin
balıkcızakir yazdı:İsmayıl yeğenim makina pek elverişli olmuyor istediğin gibi bağlamıyor 5 iğneden 2 si bozuk oluyor yani ufak bir hamlede ipten sıyrılıyor kendin bağlamayı öğren çok basit hemen öğrenirsin bence tabi sen bilirsin
Aslında ben üstü delikli iğnelerden aldım onları kendim bağlıyorum da bana pek doğru bir iş yapmıyormuşum gibi geliyor. Genellikle hazır takımlar alıyorum. Ama onlar da pek istediğim gibi olmuyor. Balığa gittiğim ağbilere rica ediyorum genellikle. Onlar nasıl yapıyor bakıyorum da ben bakana kadar adam pn saniyede şakkadanak iğneyi bağlıyor ama öğrenicem inşallah şimdi okul var yaz tatili yine balıktayım. Bu yaz kesin öğrenicem de şimdi vaktim varken takım hazırlayayım diyorum.
ismail kendi bağladığın takım herzaman çok çok daha iyidir makineye para verene kadar gel bi organizasyonumuza orada öğretelim sana ama yok ben ögrenemem falan diyenler için ideal bir makina cüneyt göstermişti yanımızda bağlamıştı gayet güzel sağlam olmuştu.