Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İğne bağlama makinası hakkında
Arkadaşlar gitigidiyorda iğne bağlama makinası gördüm. Ben genellikle hazır takımlar kullanıyorum. Bu makineyi görüp te kullanan varmı acaba. Bende iğne bağlamak istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Linkini aşağıya koyuyorum. Kullanan varsa bilgi verirse sevinicem almayı düşünüyorum.

linki sildim resimi ekledim link reklama girdigi için resim ekledim.(levrekci)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ismail bu makina hakkında daha öncede konu açılmıştı ve bir organizasyonumuzda pardallian (cüneyt) getirmişti kanca baglamayı bilmeyen için bence süper bir makina iş görür.
Bul
nihat abi ben netten izledim ve öğrendim şimdi makina gibi bağlıyorum artık Smile takımlarımı kendim yapıyorum ama tabi ihtiyacı olanlar olabilir.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bence öğrenmek en iyisi hem kendi bağladığın takımla balık tutumak daha zevkli makiineye güven olmaz..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
gittigidiyor da demek reklama giriyormu ?
ANTALYA
Bul
Balığa gidiyorum da iğne bağlamayı bilmiyorum. Alayım mı dersiniz? İşimi görür mü bu makina? Tavsiye edermisiniz. 38YTL normal mi, pahalı mı?
Bul
LeVrEkCi yazdı:ismail bu makina hakkında daha öncede konu açılmıştı ve bir organizasyonumuzda pardallian (cüneyt) getirmişti kanca baglamayı bilmeyen için bence süper bir makina iş görür.

Hocam makinayı gördüysen alayım mı? Videosu sanki iş görür gibi.
Bul
İsmayıl yeğenim makina pek elverişli olmuyor istediğin gibi bağlamıyor 5 iğneden 2 si bozuk oluyor yani ufak bir hamlede ipten sıyrılıyor kendin bağlamayı öğren çok basit hemen öğrenirsin bence tabi sen bilirsin
Bul
balıkcızakir yazdı:İsmayıl yeğenim makina pek elverişli olmuyor istediğin gibi bağlamıyor 5 iğneden 2 si bozuk oluyor yani ufak bir hamlede ipten sıyrılıyor kendin bağlamayı öğren çok basit hemen öğrenirsin bence tabi sen bilirsin

Aslında ben üstü delikli iğnelerden aldım onları kendim bağlıyorum da bana pek doğru bir iş yapmıyormuşum gibi geliyor. Genellikle hazır takımlar alıyorum. Ama onlar da pek istediğim gibi olmuyor. Balığa gittiğim ağbilere rica ediyorum genellikle. Onlar nasıl yapıyor bakıyorum da ben bakana kadar adam pn saniyede şakkadanak iğneyi bağlıyor ama öğrenicem inşallah şimdi okul var yaz tatili yine balıktayım. Bu yaz kesin öğrenicem de şimdi vaktim varken takım hazırlayayım diyorum.
Bul
ismail kendi bağladığın takım herzaman çok çok daha iyidir makineye para verene kadar gel bi organizasyonumuza orada öğretelim sana ama yok ben ögrenemem falan diyenler için ideal bir makina cüneyt göstermişti yanımızda bağlamıştı gayet güzel sağlam olmuştu.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İğnelerde Çaprazlık Hakkında ercan1977 17 3,591 04-01-2015, 20:29
Son Yorum: Avcı Altan
  Bursa'da Karagöz Avın'da Kullanılan İğneler Hakkında ercan1977 6 1,466 29-12-2014, 23:27
Son Yorum: doktor
  Minakop Balığı İçin İğne Tavsiyesi ercan1977 9 2,134 07-12-2014, 00:28
Son Yorum: bucalıfikret
  Mustad 3191 Model:Carlısle İğne No:4 İğne Hakkında Yardım! ercan1977 4 1,680 03-12-2014, 00:43
Son Yorum: ercan1977
  canlı yem için iğne bağlama Salih Reis 11 4,178 17-09-2014, 20:43
Son Yorum: orhanekmekci
  Palalı iğne bağı 34lonely 7 2,589 12-09-2012, 00:07
Son Yorum: 34lonely
  mırmır için en iyi verim aldığınız iğne monawar 27 7,143 16-08-2012, 04:33
Son Yorum: Cihan Deniz
  İğne Ucunun Farkı aygroup 52 11,940 04-08-2010, 16:09
Son Yorum: Balıkcı41
  Sazan İcin Hangi marka ve igne no RastGele 4 3,377 26-02-2010, 19:58
Son Yorum: araphüso26
  Yayın için hazır iğne talımları. vetilmed 26 9,902 14-10-2009, 13:57