Yorumları: 457
Konuları: 15
ALTAYLI yazdı:Salih kardeşim tebrik ederim çok keyifli ve yorucu olmuş ama değmiş. Bir hafta için bana da haber verirsen Bornova'dan size katılırım. Bu arada sırtı ile ilgili size ciddi katkıda bulunabilirim bunu biliyorsun. Nisan ayında teknemi atıcam ve seni davet ederim. Afiyet ve bereketli olsun
Ercan Abi, geçen yıl gerçekleştiremediğimiz o buluşmayı bu yıl yapalım mı?
GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961
Biz Dünyadan Gider Olduk ,
Kalanlara Selam Olsun ,
Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya ,
Kalanlara da Haram Olsun
Ömer Hayyam
Yorumları: 941
Konuları: 69
boşverin balığı mekan .manzara nefis.insanın ömrü artar böylebir günün sonunda
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
YörükEfe yazdı:Ercan Abi, geçen yıl gerçekleştiremediğimiz o buluşmayı bu yıl yapalım mı?
Hazır havalar böyle giderken bana uyar Muharrem sen ekibi bir yokla bakalım ne olucak olmazsa org. olalım
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
ALTAYLI yazdı:Salih kardeşim tebrik ederim çok keyifli ve yorucu olmuş ama değmiş. Bir hafta için bana da haber verirsen Bornova'dan size katılırım. Bu arada sırtı ile ilgili size ciddi katkıda bulunabilirim bunu biliyorsun. Nisan ayında teknemi atıcam ve seni davet ederim. Afiyet ve bereketli olsun
Ercan abicim ben de memnun olurum tabii ki, önümüzdeki haftalarda mutlaka haberleşelim.
mavi izmarit bayağı bir çoğalmış balıkların yarısı mavi izmaritti her biri 15-16 cm.
görüşmek üzere hersey gönlünce olsun.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bende sizinle tanışmak için aranızda olmak isterim inşallah uygun bir zamanda görüşmek dileğiyle selamlar.
balığa hasret yaşamak zor