Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ASKERLİĞİMİZİ NERDE YAPTIK.
ben yapmadım daha Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
1977 4 acemi birligi 3 ay yenifoca jandarma komando er egitim alayı 3 ay eski oca 4. jandarma komando okulu(ctimi) ordan 12 ay ???? yaptım
Bul
94/4 diyarbakır-kulp jandarma özel asayiş timi
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
çanakkale geyikli 71/2 deniz piyade eğitim taburu talim öğretmeni
Bul
78/3 acemilik ısparta usta birligi TEKELİ ŞEMDİNLİ HAKKARİ memlekette yolun bittigi elektrigin gelmedigi karın yazın bile yerden kalkmadıgı bir yer hala ordan sag salim geldigime inanamıyorum allah diyerlerinide kurtarsın
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
yedek subay öğretmen 30 gün acemilik burdur avcı piyade 1. tabur 3. bölük
sonrası muş malazgirt adaksu köyü ilköğretim okulunda öğretmenlik
2002 temmuz terhis
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Bul
84\1 olarak (3 yıl tecilli ) Isparta\Eğridir. 4 Ay acemilikden sonra sınavla uzman çavuşluk kursu (Üniversite terk olduğumuz için). 1 Aylık İstanbul Tuzla Ağır silah branşı kursundan sonra dağıtım. Bolu komando Tugayı. 3 Hafta Merkez Lojmanlar inzibat birliği çevre düzenlemesinden sonra 45 Gün Ankara İstihbarat biriminde kurs ve 10 Gün Bolu dinlenmesinden sonra yine Ankara Mekanize piyade Alayında 45 Gün Özel Harp kusu ve ardından Amasya milancılarını Kıbrıs Magosaya nakil (3 Hafta). Ardından 28 Gün Kayseri Zincidere Atlayış kursları ve ardından Ankara orman çiftliği içersinde oryantirik yarışları (Bolu Komando Tugayı Adına). 7 Ay kadar Siirt Pervariye takviye kuvvet. Ardından teskare.
Benim maceram bu kadar. Askerliğin çoğunu kurslarda geçirdik.
GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961

Biz Dünyadan Gider Olduk ,
Kalanlara Selam Olsun ,
Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya ,
Kalanlara da Haram Olsun

Ömer Hayyam
Bul
Ben Acemiliğimi BİLECEİK 2.J.Er.Eğ.Tg.K.lığında usta birliğimide VAN / BAŞKALE İlçe Jan.Kom.da tamamladım.83/4 Smile
Bul
siirt 3.komando tugayı 303.kısa dönem
GiDeN GiTmİşTiR GiTtİğİ An BiTmİşTiR BeN gİdEnİ DeĞiLdE GiDeN BeNi KaYbEtMiŞtİr..!
Bul
Ben askerliğimi 71-4 JAN.KOM.ÇVŞ.olarak yaptım.Acemi birliği Manisa Kırkağaç 13.Bölük ,usta birliğim 23.JAN.SINIR TUGAY KOM.ŞIRNAK 91 yılında gerçekleşen sınır ötesi operasyonda 2ay ZAHO da kaldım.BUGÜN ASKERE ÇAĞRILAYIM SEVE SEVE AYNI YERE YİNE GİDERİM.ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAMALI.
yıldırım41
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi