24-02-2008, 21:50
murat afiyet şeker olsun.
balığa hasret yaşamak zor
hüsrannnnn :(
|
24-02-2008, 22:43
fish or die yazdı:: sevgili site sakinleri bu sabahki kıyı maceramız 8 de başlayıp saat 1 de sona erdi güzel havaya rağmen denizin patlaması dalga ve rüzgar bize nefes aldırmadı.. tam anlamıyla macera olmuş, hamsiler afiyet şeker olsun, şimdi canım çekti nihatın soslu hamisini,,, afiyet olsun,,
25-02-2008, 10:02
afiyet olsun kısmette ne varsa o olur.üzülme haftaya daha iyisi olur.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
25-02-2008, 12:10
LeVrEkCi yazdı:murat saolsun aradı ızgara yapma imkaım yok yağda yapacam soslu hamsiyi dedi yağda hiç denemedim sonucu merak ediyorum dedim soslu hamsi aslında en güzel aralık ayında ızgarada oluyor şimdi biraz hamsinin zamanı geçti yinede yağda nasıl olmuştur bilemem. nihat abi unla beraber tavada yapınca epey lezzetli oldu evdeki herkes şaşırdı lezzetine ama tabiki mangalda herşey daha güzel olur taraftarı olduğum için mangalını denemeden karar veremiyorum ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
25-02-2008, 13:42
murat arkadaşım afiyetler olsun...artık bir dahaki sefere..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
25-02-2008, 14:22
murat kesin ızgaradada dene ama mutlaka taze olsun hamis ve aralık ayında olsun çok daha lezzetli olur ama bende tavada bi deniyecegim hiç aklıma gelmemişti.
25-02-2008, 15:23
Murat balıkçılık kısmet işidir denize çıkmış olsaydın soslu hamsinin tavası nasıl oluyormuş öğrenemiyecektik afiyetle yemişsin oldukcada lezzetli olduğunu söylüyorsun kısmet diye buna denir bir dahaki avında bol balıklı avlar dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
25-02-2008, 20:37
murat genede balık bulmuşsun soslu hamsinin tadına bak ama yanlız dikkat et parmakların sağlam kalsın he he he
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
26-02-2008, 10:26
yalova tatar yazdı:murat genede balık bulmuşsun soslu hamsinin tadına bak ama yanlız dikkat et parmakların sağlam kalsın he he he ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|