Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
23,24,Şubat neredeyiz
eee bizde ataknla güzelbahçedeyiz Smile balıkçılardan önceki fenerin olduğu iskelede bekleriz
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:eee bizde ataknla güzelbahçedeyiz Smile balıkçılardan önceki fenerin olduğu iskelede bekleriz

Murat,bu hafta Foçaya gitmiyormuydun.
Bornova - izmir
Bul
orhan abi bu hafta tekneyle çıkacaktık ama bazı aksaklıklar nedeniyle haftaya sarktı kıyıdanda olsa pazar eğlenelim dedik biraz.. artık mart ayında atakan tekneyi indirince sık gideriz inşallah. bu hafta kıyıdayız yanii
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
balığa gideceklere bereketli avlar bari pazar akşamı bol bol resim görürüz umarım .biz işteyiz malum
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Çubuklu falan derken herkes baltalimana kaydı.Yine biz yalnız kaldık.Canınız sağ olsun neyapalım.Hepinize rastgele
Bul
yarın sabah bizde kısmet olursa bir narlıyı yoklamaya karar verdik oğzu(miço) arkadaşımla umarım güzel balık alırız şimdiden heyecanı sardı valla uzun zamandır deniz suyuna ve balığa hasret kalmıştım inşallah yarın acısını çıkaracam.
Bul
Mursel, bana da balık ayırın. Ben cıkamıyorum, aslında şu an Didim'deyim öylece denize bakıp duruyorum. Oltalar bagajda ama ben bagajı acmaya korkuyorum işi gücü bırakırım diye Big Grin.
Siz bol avlayın bana da ayırın geldiğimde alırım. Big Grin
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI Smile
Ne mutlu iyilerden olanlara
Bul
ben yeni okudumu yazılarınızı ama bir tek üsküdar balık yapıyormuş.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi