22-02-2008, 09:52
Her hafta kim nerde avlanacak diye yazmıştık geçen hafta bu seferde konuyu ben açayım dedim belki bir muhabbet ortamı yaratırsak fena olmaz herhalde mesela ben çubukluya gitmeyi düşünüyorum hepinize rastgele
23,24,Şubat neredeyiz
|
22-02-2008, 09:52
Her hafta kim nerde avlanacak diye yazmıştık geçen hafta bu seferde konuyu ben açayım dedim belki bir muhabbet ortamı yaratırsak fena olmaz herhalde mesela ben çubukluya gitmeyi düşünüyorum hepinize rastgele
22-02-2008, 09:59
dün nihatla konuştuk çubuklunun ne adar güzel ve rahat bi yer olduğunu söyledi
bende benlki bu hafta son gelebilirim çubukluya. erol abi sizde gelinnnnnnnn
taner
04/12/1979 istanbul daimi erenköy Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.
22-02-2008, 10:08
instinct yazdı:dün nihatla konuştuk çubuklunun ne adar güzel ve rahat bi yer olduğunu söylediçubukluyu ben bilmiyorum ama erolla görüşüp haberleşiriz bir arada güzel olur
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
22-02-2008, 11:32
Bu hafta sonu evdeyim.Nede olsa emekliyiz balığa hafta arasında gideceğim.Hafta sonu balığa cıkanlara rasgele.
Bornova - izmir
22-02-2008, 11:37
istavritci yazdı:çubukluyu ben bilmiyorum ama erolla görüşüp haberleşiriz bir arada güzel olurçubuklu değil yaww taner yanlış anlamış ben baltalimanından bahsettim baltalimanında bi birolun resim gönderdigi balık tuttugu obanın altındaki yer var çok güzeldir orası 100 metrelik özel sahil gibidir yolun altında görünmez ve bol balık yapar birde baltalimanı polis moral egitimin orası vardır çok güzel izmarit yapar. baltalimanına gelirseniz pazar günü bende 1-2 saat takılabilirim öglene dogru çocugun kursu var kaçarım.
22-02-2008, 11:53
Çıkıcak arkadaşlara keyifli avlar ve bereketli bir hafta sonu dilerim darısı bizim de başımıza
22-02-2008, 12:17
LeVrEkCi yazdı:çubuklu değil yaww taner yanlış anlamış ben baltalimanından bahsettim baltalimanında bi birolun resim gönderdigi balık tuttugu obanın altındaki yer var çok güzeldir orası 100 metrelik özel sahil gibidir yolun altında görünmez ve bol balık yapar birde baltalimanı polis moral egitimin orası vardır çok güzel izmarit yapar.nihat sen pazar günü müsaitsin anladığım kadarıyla erolla görüşüp haberleşiriz.yanlız çok kalabalık olurmu o dediğin yerler.hem istavrir hem izmarit iyi gider.
![]() İSTAVRİTCİ
22-02-2008, 12:28
mehmet ali abi çok kalabalık olmaz olmasınada ben sabah erken gelip 10:00--10:30 a kadar takılabilirim siz devam edersiniz temden gelince köprüden çıkar çıkmaz ilk sagdan baltalimanı çıkışından çıkınca baltalimanına iniliyor sahile gelince sağa dönünce 100 metre ileride obanın çay bahçesi var onun altında balık tutuluyor sola dönersende 200 metre ileride polis moral egitimin orası var obanın oraya bakarız kalabalıksa polis moral egitimin oraya takılabiliriz.
yani benden dolayı degilde kendiniz biz geliriz derseniz başka ben fazla takılamayacagım. tanerde gelirim diyordu bu taraflara.
22-02-2008, 12:37
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abi çok kalabalık olmaz olmasınada ben sabah erken gelip 10:00--10:30 a kadar takılabilirim siz devam edersiniz temden gelince köprüden çıkar çıkmaz ilk sagdan baltalimanı çıkışından çıkınca baltalimanına iniliyor sahile gelince sağa dönünce 100 metre ileride obanın çay bahçesi var onun altında balık tutuluyor sola dönersende 200 metre ileride polis moral egitimin orası var obanın oraya bakarız kalabalıksa polis moral egitimin oraya takılabiliriz.erolla görüşüp sana haber veririm
![]() İSTAVRİTCİ
22-02-2008, 14:02
arkadaşlar sizlere bol balıklı avlar dilerim hadi bakalım şu soğukların acısını çıkartın ama pazar günü hava iyi olacak herkes balıkta olabilir rahat bir yer bulmak lazım rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|