bayramda aldıgım teknemi geldigi gün römorktan indirip brandalamış yazlıkta bırakmıştım daha denize bile inmedi.bu yaz fazla balığa çıkamayacagımdan tekneyi satmaya karar verdim
şu anda teknenin satın aldıgım yerdeki fiatı 2500 ytl olmuş ben 2000 ytl ye almıştım 2000 ytl ye satıyorum. 450 metre boyunda sıfır tekne 2 yıl garantide daha 3 ay oldu alalı.
yazın kesin sıfırı 3000 ytl nin üzerinde olacak. http://www.denizdunyasi.com/kategori/den...dal/155396 burada teknenin 2500 ytlden satıldıgına dair resimleri var benim tekne beyaz renkte bi gidebilirsem resimleri eklerim şimdilik ilandan aldıgım resimlerini gönderiyorum.
komşumun teknesinin resmini buldum evde. bunun aynısı tekne beraber 10 gün arayla almıştık harun ozan ve burhanla balıga bununla çıkmıştık.benim sattıgım bunun aynısı yani.
niyazi abi işin gerçegi tekneyi pek düşünmeden aldım babamın tekne kırılınca adam olmaz dedim sonra o tekne eskisinden güzel oldu benim burada satılık ilanı verdigim diger 4 metrelik teknede bi elden geçerse oda işimizi görecek.
bian ucuz kış indirimi diye abimin gazına geldim aldık tekneyi.
birde bu sene geçen seneki gibi her hafta sonu gidemeyecegim 15 günde bir gidecegim yani ayda 2 kereden 6 ay en fazla 12 kez gidebilirim geçen senelerde her hafta gidiyordum bu sene karar aldık ortakla değişmeli çalışacagız pazar günleride o nedenlede iş önce gelir dedim satmaya karar verdim.
tekne sitelerinede ilan verdim kısmet bakalım.
nihat abi tekne çok güzel gerçekten ,fiyatıda iyi bence...aslında ben bir tane düşünüyorum,ama mayısta inşallah,araba taksiti bitsin diye bekliyorum...böyle bir tekne o zamanda gerçekten 3000 den aşağı bulunmaz...inşallah değerini bilen birisi alır...