Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NorveÇ'e Bİzdemİ Gİtsekkİ !?
16:00 Haberlerinden izledim.Norveç çalışma bakanı ülkemize gelerek bizim çalışma bakanı görüşme yaparak 100.000 vasıflı işçi için anlaşma yapılmış.Hem Norveç'in nüfüsunu gençleştirmek için hemde çalışıp para kazanılacakmış.Bol,bol'da balık tutarız somon balığı Norveçten ülkemize ithal geliyor.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
offf abi gitmezmiyiz hiç Smile hem iş hem balık vatan özlemi olmasa çokta güzel olur.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
norveçten gelen somon balıklarının yetiştirme olduğunu düşünüom. ama gidelim cümbür cemaatHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ÇaliŞip Orada Para Kazanip TÜrkİyeye Yatirim Yapmak Ve GeleceĞİnİ Garantİ Altina Almak İÇİn Yapilir .Şu Anda Benİ Kabul Etseler Hemen Kabul Ederİm Valla.
Bul
Şu an hangi meslek grubundan alınacağını bilmiyorum.Nereli olduğun değil nerde doyduğun önemli .Ülkemizdeki ekonomik durum malum.Ülkemizde hayat şartları çok zor.Her geçen günde dahada zorlaşıyor.Tabiki gidecek insanlarımız açısındanda zorluklar olacak.100.000 rakam az bir rakam değil 10 yıl sonra 500.000 olur geleceğin Almanyası İnşallah hayırlı olur.Bu gidişle yaşlanan Avrupa ülkemizden insan ithal edip 50,100 yıl sonra Avrupa bizlerin olacak galiba gönülde istemiyor değil.Tarih tekerrürden ibaret diye biliyorum.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
vetilmed yazdı:Şu an hangi meslek grubundan alınacağını bilmiyorum.Nereli olduğun değil nerde doyduğun önemli .Ülkemizdeki ekonomik durum malum.Ülkemizde hayat şartları çok zor.Her geçen günde dahada zorlaşıyor.Tabiki gidecek insanlarımız açısındanda zorluklar olacak.100.000 rakam az bir rakam değil 10 yıl sonra 500.000 olur geleceğin Almanyası İnşallah hayırlı olur.Bu gidişle yaşlanan Avrupa ülkemizden insan ithal edip 50,100 yıl sonra Avrupa bizlerin olacak galiba gönülde istemiyor değil.Tarih tekerrürden ibaret diye biliyorum.
Aynen katılıyorum. 10 yıl sonra Almanya gibi olur. Nankörlür yapıp işçilerimizi kapı dışarı atmak için Türk evlerini yakmaya kalkarlar. balık tutmaya varımda çalışmaya hayır. Bence çalıştıktan sonra burada da her şey olur. Dünyanın en güzel ülkesi TÜRKİYE.
Bul
Murat Bey bende size aynen katılıyorum.İnsanlarımızı Almanya'da köle gibi çalıştırdılar sonrada kundaklıyarak yaktılar.Söylenecek çok şey var ama hep siyasete girdiği için yazamıyoruz.Hayırlısı demekten başka yapacağımız bir şey yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Yinede doğa, tabikat, balık hatırına görmek isterdim doğrusu. 3 aylık turist olarak tabi.
Bul
Haydi uşaklar Norveçe elinize belinize kuvvetBobo
Bul
soğuktur oralar.güzel vatanımı terkedemem.soğukta balık mı tutulur?
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi