Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankaralı Kare Balıkçı'dan
Kamil Abinin Yazdıkları Eeek

Alıntı:bu recep varya nedense yayını kimseye vermez illede ben temizlicem der nedenini çok sonra anladık meğer adam yayın önüne gelen her parlak şeyi yutuyorya bu garibimdeinanmış onun için hep kendi temizlermiş o kadar yayın temizledi baktı bişi çıkmıyor onu söyleyenin dedi kendine kızdı işin garibi o kadar yayın temizledi en ufak yabancı bir cisim bulamadı en son yayında ayıp olmasın diye bir adet 1 ytl atmıştım resimlerin birinde ağzından onu çıkarmaya uğraş veriyor işin gerçeği balığı temizleyi bölüştürme işi recebindir bütün mesele bundan ibaret

[attachment=1818]
[attachment=1819]
[attachment=1820]
[attachment=1821]
[attachment=1822]
[attachment=1825]
[attachment=1826]
Bul
abi balıgı tutan temizler demekki bütün balıkları recep abi tutmuş lütfen çamur atma hem o zaman 1 ytl nerede vardiki çamur attıgın oradan belli recep abi çekemiyo kamil abi seni sen haber ver ben gelirim senle balık tutmaya yeni balık ortagın olurum seve seve (hehehe çok kötüyüm çookkk kamil abi benle ugrasmayın demiştim)uyarmıştım abiSmile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999
Bul
Anlatın bakıyım nasıl bir beden yapıyorsunuz oltalarınız ne marka kaçlık kamış kaçlık makara misinanızın kalınlığı kaç numara kanca kullanıyorsunuz?Beden leri nasıl yapıyorsunuz bir çizimini yapın bir fikir sahibi olalım.Ben hep tek kanca ile avlanmaya çalışırım.
Bul
Recep abi,yayınlar çok güzel bizim bu sene şansımız yoktu,ortaköyde sabahladık ama nafile yayın tutmayı bırak gümüş bile tutamadım yayına yem yapmak için,bir aksilik vardı balık tutamadan geri döndük bende kızdım ertesi gün ava gittim kısmet işte olmayınca olmuyor..tebrikler abi sizin ekibe yakışır bir balık avı olmuş..selamlar...76
Bul
recep abi hakketen çok şanslı balıkçılardansınız.yayınlar sizi görünce ayaklarınıza kapanıyor.baksana balıkların hepsi dinlenme modunda.yatmışlar.ohhhhhh
Bul
abi tebrik edrim gerçekten usta işi balıklar allah inşallah bize de nasip eder .sizin izinizdeyiz
Bul
tebrikler balıklar çok güzel....
Bul
abi balıklar güzel tamamda bu 1 ytl işine. ben balıktan 1 ytl çıktımı bakmıyorum bile hehe
en az ufak altın olmaluu. RECEP abiye selamlarBig GrinBig Grin
Bul
SAYIN ABİM GU HAZİNE GİBİ YER NERDEDİR SÖYLEMENİZDE SAKINCA VARMI.?NERDE AVLANIYORSUNUZ,FOTOĞRAFLARDA UFAK BİR AKARSUYA BENZİYOR AMA BALIKLARIN BOYU MAŞALLAH.YEM OLARAK NE KULLANIYORSUN DETAYLARDAN BAHEDERMİSİNİZ?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Güzel bir kare Mufi 17 2,522 30-03-2012, 23:26
Son Yorum: araphüso26
  Japon balıkçı ve Eczacı ........ Eczacı 3 1,672 10-01-2008, 01:04
Son Yorum: Eczacı
  işte de ben ve balıkcı kızım BalıkcıSerdar 5 1,624 26-04-2007, 13:55
Son Yorum: SerenaY66
  buda yeni balikci arkadas HakoAVUSTURALYA 11 2,830 19-12-2006, 01:39
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü: