Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotoğraf Makinası
balıkta olsun başka yerlerde olsun amatör bir avcının yanında olması gereken malzemelerden birisi fotoğraf makinasıdır.balıkçı arkadaşlarım bilir fotoğraf makinası olmazsa burda paylaşım açıkcası zor olur.tutuğumuz balığı hemen fotoğraflamak ve bu resmi paylaşmak.doğada her şeyin fotoğrafını çekmeye bayılıyorum.balık fotolarıda tabiki ayrı bir konu.doğa meraklısı resim meraklısı biri olarak artık bol bol resimler çekerim.
geçmiş yıllarda o kadar balığa gittiğim yerlerde bir tane fotoğrafım yoktur.iyi kötü bir makinam vardı ama randıman alamadım.
sonunda uzun zamandır araştırıp fotoğraf makinamı aldım.bugün yarın gelir.yurtdışından getirttim.fiyatı konusundada çok cazip.daha öncede bu konuda fikir alışverişi yaptık.nihat bir makina alacaktı.güzel bir makina aldı.gayet memnun.bu konuda daha anlatılacak çok şey var.
asıl bir mesele daha var.bu işi ilerleterek su altı çekimleri için birbirimize yardımcı olacak bilgileri paylaşmak.o konuda ben bir derleme yapıyorum.inşallah burada konusuna devam ederim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
metin sen bu makinayı pazarla madem uygun gerçi denizde kullanılmaz ama güzel makinaya benziyor
tlf yeterli şimdilik denizde olanlara
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
çok güzelmiş yaw,, kalabalık olması lazım, çekim için Smile yani çekecek biri Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Fotoğraf makinası ve yorumlar güzel. güzel bir anı aklıma geldi. Abim geçen yıl bir dijital makina aldı. (foto+video) 13 yaşındaki oğlu yeni yeğenim arkadaşları ile Sapanca gölüne yüzmeye gidiyorlar. arkadaşları su altı çekimi yapılabileceğini söylüyor. sonuç belli. Nakavt. ne yaptıysak rahmetli makinayı kurtaramadık.
Bul
bu makina canonun dslr öncesi en iyi makinalarından biri. memnun kalırsınız.iyi günlerde kullanın.
Bul
aynı makinadan 1 ay önce arkadaşıma amerikadan getirttik.çok memnun kaldı.bende bu makina hakkında karar veremiyordum.bunun üzerine makinayı kullanan arkadaşımında tavsiyesi üzerine aldım.
digital ürünler konusunda %90 yurtdışı çok cazip.bu konuda mesajlarımız önceki sistemde kaldı.(mybb)
mesela bu makina
Türkiyede 932 $:1100 ytl
amerikada 320 $:377 ytl
moskovada 450 $:530 ytl ye satılıyor.
aradaki fark bayağı var. siz olsanız hangisi mantıklı
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
bişey aldınmı alabılcegın en iyisini almak lazım bu makınada alına bılcek en iyi mainalardan biri şimdiden hayırlı olsun. (joponlar derki) dandık mal alcak kadar zengın degılım Smile)))))
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
evet bende uzun zamandır araştırıyorum. benimde aklımdaki makine canon g9. türkiyedeki fiyatlar gerçekten çok yüksek. alınacak gibi değil. yurtdışından almanın tek kötü yanı garantisi. ama o riske değer bence. fiyat %100 daha yüksek burada.
Bul
İlker son derece hareketli ve görsel yönü keyif veren bir olaydır su altı fotoğrafçılığı. Bence bu konuyu gündemlersen iyi olur sayfa açmakta yarar var diye düşünüyorum. Bu arada makinanı iyi günlerde ve keyifli anlarda kullanmanı dilerim
Bul
ilker güle güle kullan güzel makina almışsın artık hertürlü resimli paylaşımını bekliyoruz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Satılık Fotoğraf Makinesi yeniolta 11 2,541 17-08-2012, 20:18
Son Yorum: yeniolta
  Nikon coolpix fotoğraf makinası Zıpkıncı 14 3,035 12-08-2011, 14:40
Son Yorum: SerenaY66
  Fotoğraf veya Kamera Almak isteyen SerenaY66 9 2,952 19-05-2007, 21:52
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi