Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pudra
pudra çok iyi bir fikir teşekkür ederiz.
Bul
Ersin aramıza hoş geldin pudra hangi konuda iyi bir fikir anlayamadım
pişik,mantar,dezenfekte etmek için doğru çok iyi bir fikir
Bul
Selamlar Altan ustam Ersin kardeşimizin bahsettiği yanlış anlamadıysam gün sonunda takımları topladıktan sonra iğneleri pudraya( talk pudrası ,bebe pudrası farketmez) batırmamız. Bu şekilde iğnelerin havayla temasını keserek uzun süre paslanmadan kullanabilmemizden bahsediyor yanılmıyorsam selamlar rastgele.
Bul
Ersin pudranın iyi bir fikir olduğunu söylemiş.
Ama hem iyi hemde kötü yanları var.

N A S I L MI ?
aman dikkat pudrayı sadece bu tür işlerde ( balıkçılık )kullanın.
bebeklerde kullanmamaya dikkat edin.eskiden bebeğin altına pişik olmasın diye dök babam dök.Şimdi pudra döküldükten sonra ortamın havası değişiyor.Bebeklerde nefes alma sıkıntısı ortaya çıkıyor.bebeğin hava almasını zorlaştırıyor.ama biz bunun farkında değiliz.Nefes ile ilgili hastalıklar ortaya çıkıyor.

Aklınızda olsun.
BU DÜNYADA BİR ANLAMDA NE İÇİN YAŞIYORUZ.
HER ŞEY ÇOLUK ÇOCUĞUMUZ İÇİN.
ONLARIN CANI SAĞOLSUNDA GERİSİ HİKAYE

R A S T G E L E ..................................
Bul
biz çocugum saglıklı olsun sagolsun diyoruzda allah ömür verirded yaşarsak çocuklarımız biz 60 yaşına gelince babam saolsun diyecekmi önemli olan bu işte onun için çocuk için yaşamak ne kadar dogru bilemiyorum bende çocuklarım için yaşıyorum ama dogrumu şüpheliyim onu zaman gösterecek.allah hepimizin çocıklarını hayırlı olanlardan etsin inşallah.
Bul
Hoşgeldin arkadaşım....
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=412
Bul
merhaba arkadaşlar pudraya alerjisi olanlar bunu nişasta ve unlada yapabilirsiniz mermer tozu ilede bu tip tozların içinde kalan iğneler paslanmaz fakat hava almıyan sağlam kap kullanırsanız bunlarada gerek kalmaz iyi avlar.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi