Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acİl Uyari
[INDENT][B]ACiL UYARI:[/B][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
1. HEMEN iLETMEK İSTEDİĞİM BURAK U. KOD ADLI BIR HACKER REKOR DENEMESİ İCİN TÜM
TÜRKİYE' DE Ki KULLANICILARIN ADRESLERINI İMHA EDECEGINI SÖYLÜYOR VE DE YAPIYOR. ONUN
İÇİN SAKIN LİSTENE GELEN " REA " ADLI BIR MSN ADRESİNİ KABUL ETME VE TUM LİSTENDE BULUNANLARI DA UYAR. ÇÜNKÜ LİSTENDEN BİRİ KABUL EDERSE SEN VE SENİN LİSTENDE BULUNAN ADRESLERE DE GIDIYOR.TANIDIGIM BİR ÇOK KISININ ADRESLERI HACKLENMIS. BEN LISTEMDEKI HERKESE GÖNDERİYORUM
2. MİCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER . SİMDİLİK ONU ZARARSIZ HALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. BU VİRÜS
[B]"MATRİX 'E HOS GELDİNİZ" [/B]ADI ALTINDA BİR PPS iLE GELİYOR . ACTIGINIZ TAKDİRDE , 10 SANİYELİK BİR CİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DİSKİNİZ BİTTİ' DİYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK COK GEC!.....HARD DiSKiNiZ COKTUGU Gibi , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇİYOR , VE SİZİN İSMİNİZLE VIRUS YAYILMAYA DEVAM EDİYOR .
BUNU ENGELLEMEK İCİN ' LUTFEN ' BU MAİL ' İ TANIDIGINIZ HERKESE YOLLAYIN .

[B]BU VRUSUN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDAN YAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
"matrix' e hoş geldiniz yazan maili açmayın !!!!!! !!!!"
[/B]
[/INDENT]

[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
teşekkürler rauf abi.
arkadaşlar bu tip uyarı emailleri geldigine lütfen birbirimize bildirelim ki zarar görmeyelim.
Bul
sagol rauf abi.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Abi ben daha zararlıları olduğunu düşünüyorum artık Bilg,isayara değil direkt insana zarar verenleri olduğunu düşünüyorum bunlar sinsi ve uzun vadeli verdiği zararlarsa pcnin insana verebileceği bildiğiniz zararlar herhangi bir oyun veya bir reklam önce pisikolojiden girip sonra sinir sistemiyle ilişkilenen organları etkileme gibi benimki bir hayal kurgu ama böyle birşeyin kurgulanmadığınıda kimse söyleyemez dikkatimi çeken pc ile ilgilenen çoğu kişide aynı şikayetleri sıkça duymam
Yani şöyle diyebilirim mesela ben öyle bir oyun yaparımki insanın hayati fonksiyonlarını etkileyen kasları sinir uçlarını kullanıcıyı devamlı bir yöne baktırmakla uzun vadede kilitleye bilirsin ardından moral bozukluğu ve pisikolojik bozukluklar derken kimyasal bozukluklar
Tabi benimki hayal kurgu ama şimdi savaşlar bu şekilde topsuz tüfeksiz sinsice ve stratejik olacak diye düşünüyorum
Bul
Uyarı için teşekkürler Rauf abi..
Bul
msn deki herkeze gnderdm saol rauf abi
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Teşekkürler üstad.
Bornova - izmir
Bul
rauf agbi teşekkürler arkadaşları msn de uyardım bile
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Uyarı için teşekkürler Rauf Bey.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
rauf abi çok sağol gereken yerlere uyarılar yapıldı rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  acil kamış tavsiyesi LeVrEkCi 6 1,490 22-11-2013, 19:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  oğlumun ingilizce ödevi acil yardım. LeVrEkCi 9 2,267 09-09-2011, 09:56
Son Yorum: SerenaY66
  Darıcalı ahmet abi acil LeVrEkCi 1 1,485 14-04-2010, 16:51
Son Yorum: LeVrEkCi