Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk 10 Listesi
SerenaY66 yazdı:bende hep siteye girdiğimde yeni mesajlara bakarım.acaba site ekranındaki ilk 10 mesaj her açıldığında daha fazla gösterebilirmi.öyle bir ayar varmı.
ilker ana sayfada sol tarafta istatistik var onu tıkla aşagıya in sayfa başı yazıyor oraya kaç yazarsan o kadar konu çıkıyor.
bu arada hala bulamadınmı yaww ??aramada uzun kaldında hehe
Bul
ah bi bulsam .o yüzden aramadayım..yana yana arıyorum.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
geriye doğru aramayı kolaylaştırdı,gözden kaçırdığımız konulara daha rahat ulaşılıyor.Tşk ler Harun.
Bornova - izmir
Bul
Harun benden de Samimi itiraf 100-200 olayını hiç tıklamamıştım. Teşekkürler
Bul
Yeni Mesajlar larda en son gönderilenleri gösterir aslında sistemin orjinali budur. Biz 10'un etrafında dönüp duruyormuşuz gibi bir his var içimde kimse diğer bölümleri incelemiyor. Forumu şöyle bir yukarıdan aşağıya doğru inceleyin bakın bakalım daha önce hiç fark etmediğiniz bölüm vermı ? Snifsinf
Bul
Lapsetur yazdı:Yeni Mesajlar larda en son gönderilenleri gösterir aslında sistemin orjinali budur. Biz 10'un etrafında dönüp duruyormuşuz gibi bir his var içimde kimse diğer bölümleri incelemiyor. Forumu şöyle bir yukarıdan aşağıya doğru inceleyin bakın bakalım daha önce hiç fark etmediğiniz bölüm vermı ? Snifsinf

Bakan olmadı sanırım
Bul
ben baktım üzülme yaww hehe
Bul
bende baktım yaw.200 yazdım hepsi gözümün önünde
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:bende baktım yaw.200 yazdım hepsi gözümün önünde

İlker anasayfadan bahsediyorum
Bul
teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul

Hızlı Menü: