Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk 10 Listesi
Arkadaşlar,

Gördüğüm kadarıyla çoğumuz Konuları İlk 10 Listesinden takip ediyor.

Lütfen sadece buraya bağımlı kalmayalım.

" Yeni Mesajlar " veya " Tüm Mesajlar için tıklayınız." Bölümlerini tıklayarak gözden kaçırdığınız konuları takip edebilirsiniz.
Bul
Hatta Tüm mesajlar için tıklayınızda resimde sayfa başı 30 diyor oraya 200 yazın displaye basın 200tane sıralı konu çıkıyor 100 yazın 100

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
harun bilgilendirdiğin için sağol...
Bul
harun abi yettin yineeee
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
muratçaka yazdı:harun abi yettin yineeee
Yok be Murat parmaklarımı açıyorum henüzBobo
Bul
Vallaha yeni sisteme geçtiğimizden beri hep aynı konular üzerinde dönüp duruyoz sanki - eski sistemde kaçırdığımız konular felan olurdu arada denkleşir nasıl kaçırmışız derdik
Bul
Eskiden son gönderilen 10 konu yaklaşık 2 gün kadar ilk 10 da durduğu için herkes görüyordu. İnsanlar ona alışkın heralde.
"Yeni mesajlara" bakan az olduğu için konulara katılımda geç oluyor.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...

HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Bul
bende genelde tüm mesajları açıyorum okunmayanlar zaten belli oluyor onları okuyorum,ama 100.200 bilmiyodum harun teşekkürler
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bu tür Bulletin Boardlarında İlk 10 standart olarak gelmez üyelere biraz kolaylık sağlaması için sonradan ekleniyor. Diğer sistemle bu sistem aynı değil bazı yapısal farklılıklar var bundan dolayı İlk 10 da farklı zaten kullanımda bu sistemin farklarını görmüş olmanız lazım ayrıca bu sistemin üst sürümüne geçtiğimizde başka farklar da ortaya çıkacak.

Forum'u tam anlamıyla takip etmek istiyorsanız "Yeni Mesajları" takip etmeniz çok daha faydalı olacaktır. Ayrıca geriye dönük bilgileri de görmek isterseniz bölümleri gezmeniz gerekmektedir.

Bu forumdaki bilgiler İlk 10'dan ibaret değildir.
Bul
bende hep siteye girdiğimde yeni mesajlara bakarım.acaba site ekranındaki ilk 10 mesaj her açıldığında daha fazla gösterebilirmi.öyle bir ayar varmı.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi