Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ohhh beee valla en sonunda başardım ya
Tekrar hoşgeldin - maalesef hala bu geçiş işlemini tamamlayamayanlara var onlarıda en kısa sürede aramızda görürüz inşallah
Bul
Geveze_22 yazdı:Tabi ya neden olmasın murat abi siz yardığım edeceğim konuyu sormanız yeter.
Tabiki balık üretimi konusunda, mesela akvaryummu , havuzmu vs.
Bul
Geveze_22 yazdı:Herkeze mereba ya kaç zamandır yapmaya çalışıyorum bi türlü olmuyor üyeliğimi yapamadım en sonunda becerdim ama. Harun abi msnyi açmıyormusun ya ekledik sen açmıyorsun msn Smile eee nasılsınız siteyi sizleri çok özledim hep ziyaterçi olarak baktım ama artık aldım gene üyeliğimi holeyyy SmileSmileSmile
Hasan hoş geldin biraz rahatsızlandım o yüzden siteden başka birşey açmıyorum buradada fazla duramıyorum şu ara
Hasan senden rica etsem bayağı uğraştım siteye giremedim dedin sonra oldu dedin neleri denedin giremedin ne yaptın oldu bunu açıklarsan belki diğer giremeyen arkadaşlar varsa onlara faydalı olmamız için bilgi edinmiş oluruz
Bul
hasan torar hoş geldin
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hele halledebildin de girdin siteye. ne oldu o dediklerine hım. sölimi
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul
hasan hoşgeldin.üyelik numarandan eski olduğunu gördüm.aktifleşmede zorluk mu çıkıyor
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hasan hoşgeldin .
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi