Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yaklaşık 7 yıldır balık avlayan 12 yaşındaki çocuk, 250 kiloluk köpek balığı yakaladı.
ABD'nin Florida eyaletinde 12 yaşındaki bir çocuğun oltasına 250 kilogram ağırlığında bir köpek balığı takıldı.
Palm Beach Post gazetesindeki haberde, Palm Beach körfezinde ailesiyle tatilini geçiren Aidan Murray Medley'nin 3 metre boyundaki köpek balığıyla Florida eyaletinde rekor kırdığı belirtildi.
5 yaşından beri balık avlayan 12 yaşındaki çocuğun annesi, geçen yıl da oğlunun 209 kiloluk bir köpek balığı yakaladığını söyledi.
3/1/2008
![[Resim: cocuk-250-kiloluk-kopek-baligi-yakaladi_o.jpg]](http://resimler.haberler.com/haber/743/cocuk-250-kiloluk-kopek-baligi-yakaladi_o.jpg)
kaynak:haberler
Yorumları: 490
Konuları: 26
abi helal olsun çocuğa ya.bizim buralardada olsada bizde öle büyük büyük balıklar yakalasak.ne güzel olurr.
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
barış 3 lü saglam bir takım yap çekmeceden 20 kulaç derinlige açıl büyük istavritin fleto sunu yem yap tak at bekle her boy köpekbalığı tutma şansın var belki şansına 1 tonlugu denk gelebilir ama dikkat et onu sandala çaktinmi sen yem olma çok ciddiyim marmarada kışın 20 kulaçta çok rahat yakalanıyor köpek balıgı.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ben istemem abi öle balık onların olsun ben tutayım şöle tekirleri mırmırları yeter bana
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
öyle deme murat biz çocukken levrek çekmeyi ögrenmek için babam bize köpekbalıgı tuttururdu levrekten tek farkı köpek balıgı çok seri kafa vurur hemen anlaşılır köpekbalıgı oldugu.
100 cm lik veya daha büyük köpekbalığını 20 mm misinayla tekneye kadar 3-4 kez çekebilen levrek çekmeyi öğrenmiş sayılırdı.
tekneye kadar çeker salardık köekbalıklarını ve bazen oltama takılır yinede tekneye kadar çekerim sırf büyük balık zevkini elimde hissetmek için
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Mersinde yakaladığım 120 cm.lik keleri 0.25 mm misina ile 55 dakika mücadele edip kıyıya aldım. gerçekten müthiş zevkli oluyor tutması.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
biz köpekbalığını ancak akvaryumda görürüz.pangaryus türümüydü neydi onuda unuttum bak şimdi.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
55 dakika ne demek yaww 55 dakika 25 numara misinanın ucunda bir balık var ama ne balıgı oldugunu bilmiyorsunuz bekliyorsunuz asılsanız 25 numara çat diye kopacak kanca kırılabilir kanca düzelip çıkabilir çok büyük heyecan çok büyük zevk.
birde bunun 8,5 kg luk levrek olanını düşün birolyaşadıgım merak ve heyecanı düşün ki 8,5 kg lukla 7 kg luk 5 kg luk arasında çok fazla fark yok hatta küçüldükçe daha hareketli oluyor balık sık sık yaşıyoruz bu duyguyu büyük zevk ve ben o zevki çok özledim
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:55 dakika ne demek yaww 55 dakika 25 numara misinanın ucunda bir balık var ama ne balıgı oldugunu bilmiyorsunuz bekliyorsunuz asılsanız 25 numara çat diye kopacak kanca kırılabilir kanca düzelip çıkabilir çok büyük heyecan çok büyük zevk.
birde bunun 8,5 kg luk levrek olanını düşün birolyaşadıgım merak ve heyecanı düşün ki 8,5 kg lukla 7 kg luk 5 kg luk arasında çok fazla fark yok hatta küçüldükçe daha hareketli oluyor balık sık sık yaşıyoruz bu duyguyu büyük zevk ve ben o zevki çok özledim
Nihat aslında arkadaşım 5 dakika geçmeden ne olduğunu anladı. o civarda ya levrek yada keler oluyormuş. bu balık uzun ve kuvvetli çekişler yapıyordu kafa atmaları seri değildi. levrek olsa sanırım daha zevkli olur. birde dediğin gibi 0.25 misina biraz asılsan kopar. o heyecanda oluyor. insan kendini afrikada balık safarisinde sanıyor bi süre sonra
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
ben ilk defa makinanın debriyaj ayarının nekadar önemli olduğunu anladım o balıkta.
Yorumları: 891
Konuları: 60
Vallaha ben o yaşlarda izmarit tutardım ama aynı zevki alırdım