Yorumları: 765
Konuları: 45
erden abi resimlere baktıkca gelemedigime bin pişman oldum valla ellerine saglık ne güzel bir av olmuş artık yarın iş yerinde ayrıntıları anlatırsın bana canlı canlı
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Yorumları: 12
Konuları: 2
Erden abi harika av olmuş tebrikler
yıldırım41
Yorumları: 899
Konuları: 26
ellerinize gönlünüze livarınıza sağlık herşey süper valla abi o arabanın haline ya öğle yolda hiç polis felan durdurmadımı sormadımı bune kardeşim diye
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
) arabada yer yok valla ikinciside o karagözlere hasta oldum yeminle nasıl bişey onlar öyle hayvanlar resmen patlayacak gibi duruyor nasıl beslenmişler böyle davul gibi olmuşlar helal olsun tutan abilerime gerçekten bereketli bir av olmuş turan köyüde gerçekten her türlü nimet sunmuş sizlere
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
erden süpersin vallahi soğuk demeden turanların yolunu tutup bereketli avda yapmışın afiyet olsun dün akşam yüceli aradım yorgunluktan yataga kendini zor atmış uykusu kacmasın diye fazla lafa tutmadım herhalde orada internet olayı olmadığından dolayı havadisleri alamıyoruz geldigi zaman bolcana roporlarını gönderir artık.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
maşallah abiler iyi çeşit yapmışsınız, muhabbetiniz bol olsun
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hey gidi be en sonunda geldim kavga dövüşbenim pc bozuktu resimleri komşudan attımdı şimdi keni evimdeyim.her şeye değdi gerçekten çekilen meşekkate,yorgunluğa yeminle bugün burda teknesini satcak biri vardı abi haberin olsun diyodu durmadan 4,30 fiber onu alcam sonrada turan köyüne götürcem ordada bi tatar olsun.bundan sonra orası benim ikinci evim,ortam harikaydı ilk gittiğimiz gün biz çıkarken balıktan dönenler vardı ikitane süper karagöz tutmuşlar kimse görmesin diye livarın kapağını kapattılar ben yüzsüzlük yapıp açtım baktım ,ama resimleyemedim yeminle ikiside 3 kilonun üzerindeydi.adama dedim internette yayınlıcam resimlerini çekeyim dedim adam olmaz dedi.bide bir gün önce 9 kiloluk mercanı tekneye kadar çekiyolar zor içeri almışlar 250 ytl ye satmışlar hemen orada yaz kış balık oluyor takımın yeterli olsun yeter.bu sene belki büyük tekneylede gidebilirim oraya barınma sorununu konuştuk hallettik hacı abim bana her zaman uyar dedi sen gidelim de gideriz dedi bir günlük yol.yeterçok uzun oldu
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
ahmet abi 15 gün sonra gidelim dersen yine gideriz,yücel ay sonuna kadar orda kalcak yer sorun deil sadece burdan kendi yemimizi ve makinemizi götürcez o kadar.gerçi emeklilere davetim vardı ben gidiyom diye ama kimseden ses çıkmadı.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
erden abi güzel balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim paylaşım resimler güzel eline sağlık.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
eyvallah doktor sen video atabilinmiben beceremedim iki tane video var
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
marmarada çupra varmış demekki resimlerin devamında ki 8 nci resim bir adet çupra onuda benim reis hacı tuttu .harun komando teknesini gördünmü,üç günde imal
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET