Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ya ben yada balıkçılık?
benimde çok anlayışlı bir eşim vardır...birde ben biraz taş fırınım sanırım Smile
kimseyi kırmadan herşeye zaman ayırmaya çalışıyorum....bencede hem ev hem balık Smile
Bul
ya benım hanım trabzonlu olmasına karsın balık olayını sevmez ama oda farkında bende denız ve balığın yerının farklı olduğuna sesını cıkartmaz
Bul
yapma nihat herşey harbi üzmemek lazım bu yaştan
sonra kimseyi bi denizimiz var bide limanımız değilmi.
Bul
ben şanslı biriyim demekki hastalığın hariçinde vazgeçmem kısıtlamada yok çünkü her türlü avcılık mevcut
Bul
bizi ölüm ayırır Smile) bu durumda istemesemde bir tavizde bulunmuş olacam Big Grin
Bul
Köksal yazdı:Ben evliliğimin 3'üncü gününde yayın için gece ırmak kenarındaydım.Kızılırmaktan hiç çıkmazdım.Çocuk oldu yine devam balığa eşim arar dururdu artık eve gel balığa gitme diye dinlemez giderdim.Şuan ama hiç gidemiyorum.Yazdan yaza 20 gün izin içerisinde kızılırmaktan hiç çıkmıyorum ama eskisi gibi haftanın 3-4 gününü su kanarında geçiremiyorum.Çünkü iş ve yaşadığım bölge değişti sivastan denizliye gittim.Şuan denizli çevresinide pek bilmediğimden balığa gitme şansım burda az balığa gidenler halinize şükredin evinizide ihmal etmeyin diyorum.

Köksal bey bende denizlide balığa gidecek bu işi seven ciddi arkadaşlar arıyorum. bi organizasyon ayarlayabiliriz.71
Bul
ben hiç sorun yaşamadım eşim benimle yem çıkarmaya serpme atmaya gelir bazen soğuk havalarda gitme demez ama sıkı sıkı giydirir. ilk zaman aldığım oltaları makinaları saklardım şimdi beraber malzeme bakıyoruz.Tek vazgeçemediğim tutkumu anlayışla kabul etti.o yüzden sorunum yok çok şükür
Bul
yalova tatar yazdı:ben şanslı biriyim demekki hastalığın hariçinde vazgeçmem kısıtlamada yok çünkü her türlü avcılık mevcut
tatar her türlü avcılık konusunu biraz açalımmı.ben bu konuda biraz saf kaldım.
Bul
abilerim bu olanlara engüzel çözüm eşinide alıştırmak olaya..2 sene önce nişanlımın yanında geliboludaydım ve onu ilkkez balıkla tanıştırdım.yoldayken sanmışki tek başıma tutcam ama ben geleceğide düşünerek fazladan oltalarla gitmiştim tabiki oraya..birazcık sıkıldı ama sonrasındaki izmarit akımıyla 2 kg fazla balık yakaladık ve saat 8 olduğunda titriyodu kasım ayazında ama kalkalım tekliflerimin hiçbirisini kabul etmedi saat 9 a kadar..ve bu sene çalıştığı bayan patronunun kanına girip olta takımı aldılar...ben olayı baştan bitirdimm.inşallah soğumazda bizde bi ömür beraberce balıkkk tutarız..
Bul
muratçaka yazdı:abilerim bu olanlara engüzel çözüm eşinide alıştırmak olaya..2 sene önce nişanlımın yanında geliboludaydım ve onu ilkkez balıkla tanıştırdım.yoldayken sanmışki tek başıma tutcam ama ben geleceğide düşünerek  fazladan oltalarla gitmiştim tabiki oraya..birazcık sıkıldı ama sonrasındaki izmarit akımıyla 2 kg fazla balık yakaladık ve saat 8 olduğunda titriyodu kasım ayazında ama kalkalım tekliflerimin hiçbirisini kabul etmedi saat 9 a kadar..ve bu sene çalıştığı bayan patronunun kanına girip olta takımı aldılar...ben olayı baştan bitirdimm.inşallah soğumazda bizde bi ömür beraberce balıkkk tutarız..

hah işte olay bu, baştan aşıyı yapacaksın sıkıntı kalmayacakSmile)

şaka bir kenara, allah sağlık verdikten sonra her zaman devam. tek kısıtlayacak olan sağlık sorunu bir de kızım tabikiSmile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sizce Türkiyede Balıkçılık Neden Gelişmemiştir???? sirenia 19 7,089 23-09-2014, 09:20
Son Yorum: yaser2sultan
  amatör balıkcılık ruhu nerede beyler murat.badak 14 5,107 09-10-2006, 17:17
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi