Yorumları: 320
Konuları: 22
Yok Kamil abi bitmedi,ben tatlısu balıkçısı olarak,afalanın göndermiş olduğu resimleri izledikçe deniz balıkçılığına olan ilgim artmaya başladı,hiçte rahatsız olmadım,bende amatör balıkçıyım ama rahatsız olmuyorum,afala arkadaşımız bu foruma bişeyler yazıyor resimleri ile bizlerle bişeyler paylaşıyor,ben kimseyi koruma niyetinde değilim ben hepinizi sadece bu forumdan tanıyorum,arkadaşlar lütfen böyle şeylerle birbirimizi üzmeyelim,amatör, profesyonel ne farkeder hepimiz sonuçta balıkçılığa gönül vermişiz,bu forumun adı amatör balıkçı forumu olabilir ama bence tüm balıkçılar bu foruma katılabilir,bazı mesajlardan rahatsız olan arkadaşlarımız o mesajları okumaz olur biter,kırıcı olmayalım lütfen, tanıdığım arkadaşlardan birilerine kızıpta bir daha mesaj yazmayan olursa veya yazdığı mesajı silinen bir arkadaşımız olursa,bende bir daha bu foruma mesaj yazmam ve yazdığım mesajlarımı kendim silerim,hepinize hoşça vakitler geçirmeniz dileklerimle..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar site muhabbet sohbet tartışma için kurulmuş paylaşım için kurulmuş öncelikle kimse kimseye alınmasın darılmasın olgun olsun lütfen her alınan gidecekse o zaman nerede kaldı bu sitenin özelligi buradan kimse gitmemeli olay çözülmeli bişekilde.afalanın balık resimleri haricinde gönderdigi tüm resimler bencede olmamalıydı ama toplu balık resimleri bana keyif veriyor kaç kişi bir gırgır agı toplarken seyretti ben yüzlerce kez seyrettim hemde 50 metre uzaklıktan balık tutmayı bıraktım o zevki yaşadım (göz payımıda aldım sonunda 1 kasa çinekop

))ben hep yazdım afala resimleri bekliyoruz diye ve zevkle baktım hiç bunlardan rahatsızlık duymadım sonuçta profesyonel olmuş amatör olmuş site amatörbalıkçıymış çok sorun degil ama tabiiki rahatsız olanlar olacaktır bence sorun rahatsız olanın bunu kimseyi rencide etmeden kendisine söylemesidir bu böyle olsa bence daha güzel olabilirdi önce dostluk diyenlerin dostlugu arka plana atması bence yanlış olmuştur ve gene bence bu sorun kişiler arasında çözümlenmelidir herkes üzerine düşeni yapmalı site firesiz devam etmelidir herkes olgun insan burada çocuklar bile artık bi yanagından öpünce dargınlıgı bırakıp sana dönüyorlar ki kimse çocuk degil herkese saygılar (bugün çok yogunum konuya hassasiyetsiz kalmış degilim geç yazıyorum cevapları sebebi yogun oluşumdur)
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
sonuç olarak ben ce olması gereken afala gelir ama sadece bilgilerini bizimle paylaşır resim olarakta balık resimlerini gönderir yani özel birşey ögrenmek isteyen varsa özelinden yazar ögrenir sonuçta içimizden profesyonel olmak isteyen ondan gene bilgileri alır rahatsız olanlarda sorun kalmaz olayda kapanır çok da büyütmeyin olayı hakaret yok küfür yok olacak eleştiriyede açık olmak lazım
siteden gitmesi gereken biri varsa ALİ dur en çok balıgı o tutuyor beni hasta ediyor tutmasın niye tutuyor ali sen bi git istersen girme bi daha sitede stres var senin elektrigin yansıyor siteye bak yaramaz çocuk gitti afala gitti giden gidene sensin suçlu yaww ortamı yumuşatacam diye dostumla aram açılacak neyse o anlar beni herkese saygılar hürmetler şu mubarek ramazanda herkes dost kalsın afala sende sana yakışanı yap murat badak abimiz sen girmessen sanırım çok üzülecek onun amacı başkaydı uyarıydı onunki konuya başlangıcına bir nak bence saygılar tekrar bidaha akşama okurum yazıları
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Arkadaşlar lütfen bu konuya artık mesaj yazmayalım. Konu kilitli olduğu için yetkisi olmayan üye arkadaşlar yazı yamazlar ve söz hakları doğar.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
bu zaten bize özel olan bir bölüm eğriyi doğruyu burada çekiştirelim öncede sonra onlarada özet yazarız nasıl