Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neye Niyet Neye Kısmet
Mırmıra gittik Tombik geldi. 15

[attachment=1685]

Tüm balıkçı dostlar rastgelsin, oltanız her zaman balıkla dolsun.
Bul
oooooo karışık olmuş güzelde olmuş tebrikler rastgelsin
Bul
Senin levreklerin yanında bizimkiler biraz sönük kalsada bir kıyı balıkçısı için fena sayılmaz herhalde
Bul
balık olsunda maksat stres atmak kafa dinlemek iyi vakit gecirmek fena sayılmaz ne demek güzel av olmuş ben bugün gidemedim biyere bi sahil boyu beşiktaşa gidip döndüm maslaga sahilden millet istavrit tutuyordu takımları çıkarmıyım dedim birazda tembelligim üzerimdeydi balık tutanları seyrettim ondan bile zevk aldım Smile
Bul
kıyıdan palamut ne mutlu sana.bugünlerde balığa gidemiyoruz.burada tutanları görünce teselli oluyoruz vallahi.iyi ki şu siteyi yapmışsınız abi.
Bul
özgür (ozoca)balıga gidemesende takıl siteye dostum yaww konulara katılmadınmı eksikligini inan hissediyorum bende gidemiyorum ama herün buradayım Smile kolay gelsin herkese rastgele
Bul
rastgele kıyıdan çok güzel balık almışsın tebrikler
Bul
suray tebrikler..en sevdiğim balıkğı tutmuşsun..acaba nerde avlanıyorsun sakıncası yoksa bende sıklıkla mırmıra gidiyorum,yakınsak beraber bir balığa çıkabiliriz..ben kadıköyde ikamet ediyorum..eğer müsaitt olusan görüşelim..rastgele..
Bul
teşekkürler arkadaşlar. OZOCA51 ustam balığa ilk başta bende palamut demiştim fakat sonradan sırtındaki çizgilerin palamuttan farklı olduğunu farkettim ve yaptığım araştırma sonunda balığın GOBENE denen Uskumru Orkinosu ( Tombik ) olabileceğine kanaat getirdim. ve bu arada etide palamuttan kötüydü nedense. BALIK and OZAN kardeşim avlandığım yer avcılar sahildi fakat belediyenin yaptığı kıyı düzenleme çalışması nedeniyle bizim avlanma sahasıda şuan şantiye halinde belki bu sebeple balık birden kesildi günde 10-15 balık alırken çoğu kişi boş bir kaç kişide bir iki balıkla döner oldu bu taraflara gelmeyi düşünürsen haberleşelim. tüm balıkçı dostlara rastgele
Bul
yakaladıkların çok güzel.allah nasibini arttırsın harika balıklar.
hem dip hem üst mü çalıştın,yani barbun ,zargana kafam karıştı.
rast gele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Sabah Suyu Lüfer'e Niyet İstavrite kısmet 23-02-2014 Vurkacoglu 31 3,712 03-04-2014, 22:41
Son Yorum: fish or die
  lüfere niyet,kısmet 5.600 levrek ozoca51 36 6,125 20-11-2008, 20:11
Son Yorum: fotokopici
  Palamuta niyet köpekbalığına kısmet necaattin 9 2,118 19-04-2007, 21:37
Son Yorum: Avcı Altan
  bu günkü kısmet doktor 2 1,635 15-07-2006, 20:09
Son Yorum: AFALA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi