30-11-2007, 01:26
Orhan Ekmekçi bilgilere teşekkürler..
katılıyorum
Mığrı yerli balıktır, bence uğraşmaya değmez..
yılnbalığı (en basiti gözlerinin küçüklüğü ve kulak yüzgeçleri ile ayrılabilir) lezzetlidir makbuldür..
mığrı oltacıları uğraştırır..
ben zıpkında ikisinide vurmamayı tercih ediyorum.
bugünlerde sarozda yılanbalıklarının dönüş zamanı özellikle avını yapmak için ilgilenenler var, ayrıca sübye ve kalamarınkıyıya daha fazla yaklaştığı zamanlar şmdi oralarda
özellikle güneyde
rastgele..
katılıyorum
Mığrı yerli balıktır, bence uğraşmaya değmez..
yılnbalığı (en basiti gözlerinin küçüklüğü ve kulak yüzgeçleri ile ayrılabilir) lezzetlidir makbuldür..
mığrı oltacıları uğraştırır..
ben zıpkında ikisinide vurmamayı tercih ediyorum.
bugünlerde sarozda yılanbalıklarının dönüş zamanı özellikle avını yapmak için ilgilenenler var, ayrıca sübye ve kalamarınkıyıya daha fazla yaklaştığı zamanlar şmdi oralarda
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
rastgele..