Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kış mevsiminde kıyı balıkçılığı
aranıza yeni katıldım arkadaşlar kıyıdan olta balıkcılığı yapıyorum....
arkadaşlar kışın gelmesiyle kıyıdan balık avı verimsizleşmeye başladı bu mevsimde hangi tür balıklar avlanır kıyıdan önerileriniz var mı
Denizlerimizi koruyalım.
Bul
Aramıza hoşgeldiniz. Karşılıklı güzel ve faydalı paylaşımlar...

Şu an boğazın akıntılı yani burun yerlerinde(Çubuklu, Kuleli, Üsküdar, Arnavutköy v.b) çapari veya sıyırtma ile istavrit...
Yine bu yerlerde ve Eminönü tarafında hırsızlı ve mantarlı çinekop takımıyla Çinekop... (Yemli Çinekop için taze istavrit lazım)
Ayrıca yine boğazda hamsi yemiyle,silikon küçük balıklarla veya zargana ipeği ile zargana... Alabilirsiniz.  Rapala ile de denemeler yapmak lazım.

Ama garantisi yok...
Doğru zamanda doğru yerde olmak lazım...  Bazen hazırlıklı gitmemize rağmen umduğumuz balığı bulamayabilriz. Çünkü bu balıkların hepsi gezen ve göçen balıklar.
Bul
Çağkan Hoş geldin istanbulun neresinde oturuyorsun bilmiyorum ama Boğaziçi arkadaşımın dediklerine katılıyor ve kıyıdan karagöze bak derim ben henüz denemiş değilim ama yalovadan bursadan arkadaşların konularından aldığım feyz güzelcede dalgıçlardan çıkan karagözler sarayburnundan karaköye 0.80 misina almaya gelen adam ((baltabaş karagözler 0.40 misinaları hep patlatmış ))
Bul
hoş geldiniz
Bul
hoş geldin arkadaşım iyi paylaşımlar.
Bul
çağkan arkadaşım hoşgeldin safalar getirdin
Bul
Çağkan aramıza hoş geldin. Güzel paylaşımlar dilerim.

Burada yazılanları dikkate al derim, çünki burada bulunan arkadaşların hepsi birbirinden kıymetli bilgilere sahip.
Bul
Çağkan hoşgeldin arkadaşım. Gündüzleri taşlıklara karagöze bakmanı tavsiye ederim. Ayne noktalarda gece de eşkina bakmalısın. Tabi ben ist. da neresi uygundur bilmem ama oradaki arkadaşların bu avlar için sana bölge tavsiyeleri olacaktır.
Bul
aramıza hoşgeldin istanbulun netaraflarındansın yazarsan daha iyi olur.
rastgele
Bul
çağkan arkadaşım aramıza hoşgeldiniz....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  iskenderun'da kıyı balıkçılığı için en iyi mekanlar doktor75 32 6,736 14-11-2009, 20:30
Son Yorum: tahsinmersin
  antaya kıyı balıkçılığı için biraz bilgi utkusarı 10 3,869 13-12-2007, 20:30
Son Yorum: ANTALYALI07
  amatör olta balıkçılığı yapılan yerler? emrah.sihmanoglu 1 2,919 10-04-2006, 11:09
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi