Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AYIN AVI VE AVCISI
Boğaziçi yazdı:Ama herkesin böyle bir levrek şansı yok. Ben oyumu zorluk derecesine göre belirledim bir değişiklik olmazsa. Smile
zorluksa hemde nasıl zorluk buradan kalkacam 110 km yol gidicem kumdaki sandalı atacam motor benzin bidonu kürekler kepçe olta çantası tek tek tahminen 100 metre taşınıp takıcam kat kat giyinip çıkıcam önce yemlik balık arayacagım yemlik bulamassam levrek işi zorlaşacak rapala suni yem deniyecegim olmadı çapariyle istavrit bi ihtimalde sarıkanat çinekop tutacagım tekrar kıyıya gelecegim o kadar eşya tekrar 100 metre içeriye taşıyacagım tekne kuma çekecegim 110 km gelecegim.
hüseyin daha önce burhan harun ve ozan geldiler gördüler bu aylarda orası çok eziyetlidir yazın motor takılı kalıyor tekne kaldıraçta oluyorda kışın herşey tek tek takılıp akşamına çıkarılıyor .
derdim ay sonu ayın avcısı davası degil yanlış anlama ama balıkçılıgımın zorlugunu anlatmak istedim baya bi eziyet çekiyoruz ve eger karşılıgını alamassak hayal kırıklıgı sadece aldıgımız temiz havaya şükrederek dönüyoruz amaaaa birde balık tuttuysam o zaman herşey unutuluyor keyif oluyor agrılar Smile)
Bul
LeVrEkCi yazdı:
Boğaziçi yazdı:Ama herkesin böyle bir levrek şansı yok. Ben oyumu zorluk derecesine göre belirledim bir değişiklik olmazsa. Smile
zorluksa hemde nasıl zorluk buradan kalkacam 110 km yol gidicem kumdaki sandalı atacam motor benzin bidonu kürekler kepçe olta çantası tek tek tahminen 100 metre taşınıp takıcam kat kat giyinip çıkıcam önce yemlik balık arayacagım yemlik bulamassam levrek işi zorlaşacak rapala suni yem deniyecegim olmadı çapariyle istavrit bi ihtimalde sarıkanat çinekop tutacagım tekrar kıyıya gelecegim o kadar eşya tekrar 100 metre içeriye taşıyacagım tekne kuma çekecegim 110 km gelecegim.
hüseyin daha önce burhan harun ve ozan geldiler gördüler bu aylarda orası çok eziyetlidir yazın motor takılı kalıyor tekne kaldıraçta oluyorda kışın herşey tek tek takılıp akşamına çıkarılıyor .
derdim ay sonu ayın avcısı davası degil yanlış anlama ama balıkçılıgımın zorlugunu anlatmak istedim baya bi eziyet çekiyoruz ve eger karşılıgını alamassak hayal kırıklıgı sadece aldıgımız temiz havaya şükrederek dönüyoruz amaaaa birde balık tuttuysam o zaman herşey unutuluyor keyif oluyor agrılar Smile)

Abi şu keyfi bir ben yaşıyamadım ona yanarım bugün yarın ölürsem gözüm açık giderse bu sebepten gider bir mırmır bir lüfer bir sarıkanat bir çinekop bir istavrit tutamadım diye... Smile
Bul
burhan gece soguk olmasada teke(o şeffaf kabuklu şeyler varya) toplayıp mırmır tutsam aklım kaldı o mırmırlarda bazen kg lugu çıkıyor biliyormusun kıyıdan zaten oraya her gittigimde seni orada otururken görecem Smile)
Bul
Haklısın Abi en zor senin işin.
Yinede bir şeyler yakalama ihtimalin var. O da heyecan verici. İşin şevkini arttırıyor. Her an bir şey gelebilir diye bir umut oluyor.

Biz de şu an öyle bir ihtimalde yok. Tek tük zarganadan başka bir şey kalmadı. Eminim ki yemli oltayı denize atıp 15 gün sonra çeksem yemi üzerinde çürümüş olarak bulurum Bobo
Bul
LeVrEkCi yazdı:burhan gece soguk olmasada teke(o şeffaf kabuklu şeyler varya) toplayıp mırmır tutsam aklım kaldı o mırmırlarda bazen kg lugu çıkıyor biliyormusun kıyıdan zaten oraya her gittigimde seni orada otururken görecem Smile)

Abi Allah razı olsun böyle güzelliklerle beni anacağın için Smile O yunusları hiç unutmıyacağım.. O sandalyede güneşin alnında ızgara olduğumu... Ayakkapların ıslandığını.... 15 satte sadece bir balık yakalayıp dünyanın en şanssız balıkcısı olduğumu... Smile))) hahahaha :haha:
Bul
hüseyin bu ara sanırım en çok çapariyle sarıkanat tutma ihtimalim var levrek pek sanmıyorum deniyecegim bakalım kışın pek balık olmuyor daha dogrusu deniyemiyorum kış şartlarından dolayı.
geçen sene kurban bayramında ama balık tuttugumu hatırlıyorum bi bakıcam şimdi sitede bulabilecekmiyim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:derdim ay sonu ayın avcısı davası degil yanlış anlama ama balıkçılıgımın zorlugunu anlatmak istedim

Abi az çok herkesi tanımaya başladık. Senin ne kadar mütevazi ve profesyonel olduğunu biliyorum.
Bul
teşekkürler hüseyin profesyonel asla degilim aman yanlış anlaşılmasın tamamen amatörüm hele hele kıyı balıkçılıgında kamış atmayı yeni ögrendim Smile)))))))
Bul
Sonuçta senin kadar rahat levrek tutabilen başka birini görene kadar levrek konusunda profesyonelsin. Yanlış anlaşılmasın profesyonelliği ticari anlamda demiyorum. Usta anlamında. Smile Zaten bir konuda profesyonel olunur. Her konuda olmaz. Her şeyi iyi yaparım diyen hepsini yarım yarım yapması gerekir. Herkesin en iyi yaptığı bir iş vardır. Sitede hepsini bir araya topluyor işte.
Bul
pazartesi baliga cikacam bir aksilik olmassa fakat ben kendi klasmanimda yarisirim simdilik sizleri izlemede kalicam,levrek varsada bu sularda yerlerSmile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2008 mayıs ayı ayın avı avcısı LeVrEkCi 19 4,209 31-05-2008, 10:18
Son Yorum: Lakerda
  nisan 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 31 5,596 23-04-2008, 13:50
Son Yorum: araphüso26
  mart 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 34 5,687 03-04-2008, 09:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  şubat 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 15 3,760 02-03-2008, 23:57
Son Yorum: kaya
  ocak 2008 ayın avı ve avcısı LeVrEkCi 23 4,451 03-02-2008, 10:20