Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AHAbitmedi sayfa (2)masajlariniz taktirimdir...:))
mükemmel....
Bul
ozoca51 yazdı:balıklar süper.birde şu imzanın hakkını bekliyoruz.''önemli olan ne tuttuğun değil nasıl tuttuğun ''kısmı.saygılar.

dedim ya oncelikle hava durumu,yem tazeligi,uygun posisyon,avlanacak baliga gore igne secimi,baliklari bolgeye cekmek icin tavuk kusbesi,arada bir tekneden parca balik atilimi,geriside sans
Bul
hakan eline sağlık güzel av olmuş tebrikler nemutlu sana bütün imkanların var misina akkında bilgi verrirsen sevinirim.saygılar...
Bul
hakan muhteşemsin oglun bile kaldırırken zorlanıyo dahada büyükleride nasip etsin rasgele.
Bul
of be kardesim. ne dene bilirki yikdin daattin ortalig per perisan ettin ben sana nediye bilirim ki can evimden vurdun yine valla daaldim ya hadi topla toplaya bilirsen güzel kelimesi ifadesini ve anlamini yitirdi daha baba bir laf bulamadim valla bulunca yazacagim harikasin isvicreden kucak dolusu selamlar
Bul
hakan kardeş..kilisenin çanıyle su deposunu çakıştır.. orasıda çok balık yapar..12 13 kg.luk aldığım oldu..kusura bakma havalar soğuk çıkamıyoruz..ancak attıııyyyooorruuzzz..inşallah devamı gelir.hadi bakalım rastgele..
Bul
Maşallah güzel av yapmışsın birde video yapsan tam süper olacak bizde senin yaşadığın zevki görmüş oluruz.
Bul
hakan balıklar çok güzel ama biz bunların burada daha irilerini çapari ile yakalıyoruz yanlız ürkek bir balık olduğu için ince takım lazım 0.20 ye 0.25 gibi iyi verim alırsın çok attık galiba senin bu sitede bunları bizimle paylaşmandan çok mutluyuz gerçekten mükemmel rastgele
Bul
abi oltanın sağlamlığına bakarmısın yav görünüşte ufacık ama ne balık kaldırıyor valla gençin elindeki oltaya bak remen ikiye katlanmış hemde balık diğerlerindeki gibi büyük değil nasıl çekiyor nasıl kaldırıyor akıl erdiremedim valla helal olsun başka lafa gerek yok
Bul
hımmm... fena değilSmile)

paylaşım için çok teşekkürler kardeş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AHa,Dev,balik,mesaj yazmayan,bakmasin...sayfa(1) HakoAVUSTURALYA 41 6,459 22-11-2007, 14:38
Son Yorum: SinekOltasi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi