Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AYIN AVI VE AVCISI
arkadaşlar bugünden itibaren aralık ayı avı ve avcısı için gerekli resimleri buraya almaya başlıyoruz katılmak isteyen arkadaşlar normal av raporlarını eskisi gibi siteye gönderecekler ayrıca bizlere ö m ile resimleri buraya almamızı isteyecekeler bizlerde o raporu ayrıca buraya taşıyacagız hem balıgın av şekli kullanılan yem olta yani hikayesi hemde resimleri olacak ayın son günü bu ayın olayı bitecek ve 1-5 aralık arası bizler gerekli anketi açacagız oradan çıkan sonuçlara göre aralıgın son gününe kadar ayın avcısı ve avı ana sayfada resimleri duracak ayrıca ayın avcısı aralık sonuna kadar vip üye olarak siteye girecek.ve aynı zamandada aralık 1 itibarı ile yeni resimleri almaya başlayacagız.
av raporlarını göndermek isteyen arkadaşlar yetkili arkadaşlara ö m ile ulaşabilirler.
sonuçları herkes kendisi kendi kriterlerine göre degerlendirecekler en özverili balıkçı ayın avcısı,en büyük balık,en agır balık,tarihli ispatlı balık,en güzel resmedilen balık,en güzel sunulmuş rapor vs vs gibi kriterler herkesin kendi insiyatifine kalmıştır.
şimdilik bu şekilde başlıyalım ilerleyen zamanlarda eksiklerimizi görüp eklemeler yaparız.
ayrıca oktayın iş yogunlugundan dolayı siteye girememesi sebebiyle konuyu ana sayfaya alamıyoruz kendisi işlerini rayına oturttugunda rica ederiz konuyu anasayfaya alır resimlerde anasayfada kalır.
herkese rastgele
Bul
hemen bir degişiklik yaptık arkadaşlar AYIN AVI VE AVCISI -KASIM2007- konusunu açtım gene resimlere girince hemen en üstte önemli konularda duruyor oraya herkes kendisi raporunu ve resimlerini ekleyecek ayrıca raporlar bölümünede ayrı konu açacak yani benim açtıgım yere yorum ve cevaplar lütfen yazmayın yorum ve cevaplar kalabalık etmesin diye yetkililer tarafından silinecek.
birde birden fazla rapor gönderenler olacaktır raporları lütfen numaralandırın ki ay sonu anket açtıgımızda zorluk çekmeyelim.herkese kolay gelsin rastgele
Bul
bende bu ayin avcisi bolumune katila bilirmiyim,yoksa izlemedemi kalayim>))
Bul
tabiki katılabilirsin oraya eklenen resimlerden oylama yapacagız sen direk ekliyebiliyorsun hakan zaten Smile
Bul
hafta sonu resimlerindeki özgür-lüfer konulu resimleri buraya taşırmısın?
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5924 buradaki diger resimlerine ekledim özgür bol şanslar
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5924
buraya ilgi az madem öyle bu hafta sonu gidiyim eregliye tutup geliyim bi levrek katılmayacaktım daha dogrusu katılamayacaktım ama havanın düzelmesi ve hafta sonu eşya getirmem gerekdiginden mecburen balıga çıkmak şart oldu yeterki ctesi pazar deniz düzgün olsun vip levrekci görür gibiyim Smile)) eeee tutupda kasım ayında 110 km gidip bi 6-7 kg luk levrek tutarsam heralde bu ayın avcısı olurum hehehehehehh birde zaten katılım az ben gidiyim gidiyim en iyisi Smile))
Bul
Ama herkesin böyle bir levrek şansı yok. Ben oyumu zorluk derecesine göre belirledim bir değişiklik olmazsa. Smile
Bul
Ama dediğin gibi olursa düşünürüm Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=5924
buraya ilgi az madem öyle bu hafta sonu gidiyim eregliye tutup geliyim bi levrek katılmayacaktım daha dogrusu katılamayacaktım ama havanın düzelmesi ve hafta sonu eşya getirmem gerekdiginden mecburen balıga çıkmak şart oldu yeterki ctesi pazar deniz düzgün olsun vip levrekci görür gibiyim Smile)) eeee tutupda kasım ayında 110 km gidip bi 6-7 kg luk levrek tutarsam heralde bu ayın avcısı olurum hehehehehehh birde zaten katılım az ben gidiyim gidiyim en iyisi Smile))

abi mırmır tutcaksan gelirim. Smile))
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2008 mayıs ayı ayın avı avcısı LeVrEkCi 19 4,209 31-05-2008, 10:18
Son Yorum: Lakerda
  nisan 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 31 5,591 23-04-2008, 13:50
Son Yorum: araphüso26
  mart 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 34 5,680 03-04-2008, 09:20
Son Yorum: LeVrEkCi
  şubat 2008 ayın avı ve avcısı raporları LeVrEkCi 15 3,755 02-03-2008, 23:57
Son Yorum: kaya