Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yasaklıyorum arkadaşlar
ramazan ayı boyunca sabah ezanı ile akşam ezanı boyunca balık ızgara balık tava balık fırında balık yemegi hattaaaaaa çorba,yemek,kaşık,çatal,bu balık ne yenirdi nasıl pişirilirdiiii gibi kelimeleri yasaklıyorum arkadaşlar şimdiden yazan yazsın sonra yazmasın Smile))))))))))))))))))))))))))))))))
uyarmadı demeyin8 ay oldu sigara içmiyorum ben rahatım yemek yazana sigara hatırlatırım kafayı yer ona göre
bu arada sigarasız ne rahat olur ramazan beee sigara içenler düşünsün heheheSmile)))))))pis şey şu sigara yaww içmeyin içmeyin
Bul
Nihat sende göbek almış başını yürümüştür o zaman
Bul
yok be yaww bende göbek fazla olmaz oturamamki oturdugum yerde ilk sigarayı bıraktıgımda bi 5 kg aldım hemen verdim kiloları bu hafta tuttugum balıklarla bi resim gönderirim ama dotorlar diyorki sigarayı bırakında 6-7 kg sorun degil nasıl olsa verirsiniz diye ki ben 5 kg yu 1 ayda aldım sonra verdim şu anda 2 -3 kg fazlam var kışında bandım var yürüyüp duruyorum akşamları evde almamak lazım yaş bundan sonra daha dikkat etmek lazım89 Smile)
Bul
sevgili nihat
ben hala iskorpit olayındayım biliyormusun o çorbanın kokusu hala burnuma geliyor yanık yanık... bakarmısın ne güzel kokuyor off yaaa. etler fazla ezilmemiş ağzında dağılıyor hafif hafif ufak ufak geliyor ağzına tadını dişlerinin ucunda tutarken dilini sürerek alıyorsun bakarmısın abi ya bi çorba içemedik be......
Akşam İftardan sonra yazmamızda da bir sakınca varmı acaba :0507::0507:
Bul
iftardan sahurakadarizin veriyorum ama ertesi günokumamak şartıyla Smile)
Bul
Levrekcibaba dogru söylüyor yine yazmayalım lütfen agızımın sularından 2.nci klavyeyi degiştiriyorum üstelik ben siteye girdiğim günden beri açlıktan ne yapacağımı şaşırmış bir halde sitede gezerken bu tarifleri ve balık pişirme muhabbetlerini okudukça her akşam balık yer oldum hanım isyanlarda başka şey bilmezmisin sen diyor haklı tabi sahurda balık iftarda balık birazda onu düşünmek lazım yada yazmamak lazım benim aklıma balığı düşürmemek lazım ,arkadaşlar bile sorar oldu balık lokantasımı açtın eve diye Wink
Bul
loooooooooooooo gümüşün boklaması bile bir güzel şu saatde öfffffffffffffffff
Bul
bu sefeer kesin yasaklada bir daha kimse çiğnemesin diyecem ama yasaklar çiğnenmek içindir derler bakalım bu yasak nekadar gidecek
Bul
Şimdi elimde iki tane lüfer , karşımda mangal ateşi üf te üf ateşi yelleyeceksin biraz köz olunca acil olarak kenara cekecen birazda ona üf yapacan lüferleri mangalın içine bu sırada yerde biraz kar olacak ayakların hafifçe ıslanacak elinide o karda sileceksin biraz da eline üf kızaran balıkları ters çevirecen mangaldan yanan eline birazda üf pişen balıkları servis tabağına tabağıda masaya birazda masaya üf

Üfffff be
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar lütfen sadece paylaşalım GÖKSEN 7 2,596 18-10-2006, 20:27
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi