Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SİTEMİZDE ZİYARETÇİ MİSAFİRLERİMİZ BUYURUN TANIŞALIM
cevat bey hoş geldiniz ama imzanız hala "muharrem çelik" olarak duruyor. eğer bu nick'i kullanmaya devam edecekseniz bence! imzanızı değiştirin. ya da yeni bir nick alarak evam edin. naçizane tavsiyemSmile)
Bul
memo yazdı:Merhaba arkadaşlar,foruma yaklaşık bir sene evvel İznikteki akrabamın benim bilgisyarımda üye olması ile haberim olmuştu bir müddet aynı isim ile ve işim dolayısı ile iznik civarında kalmam nedeni ile kullanıcı adım memo olarak kalmıştı.Düzenli olarak izlediğim halde fazla katılımcı olamadım.İsmim Cevat ERGİN 18 1 1967 İstanbul doğumluyum.İstanbul Tuzla da oturuyorum.Tekneden , karadan tatlısu ve deniz balıkları ile ilgili her bölgemizde olta atmaya çalışırım.Malzemeler konusundada iyi derece sayılacak bilgi ve tecrübem merakımdan dolayı vardır.Oltacılık içeriği olan benzer bir forumdada yönetici olarak bidiklerimi aktarmaya,bilmediklerimi öğrenmeye çalışıyorum.Gerekli düzenlemenin yapılmasını rica ederim.Saygılar.

cevat bey kullanıcı adınızın ne olmasını istersiniz hemen düzenleyelim
Bul
Teşekkür ederim.Cevat ERGİN olarak düzenlemenizi rica ederim.
Bul
poseydon yazdı:evet arkadaşlar ben dün sitenize yeni katıldım. kendimi bildim bileli balıkçılık  yapıyoum. antalyanın biçok kıyı ve açığında balık avladım. nesli tükenmedikce DE avlamayada devam edicem. HADİ RASGELE.

Arkadaşım hoş geldin sefa getirdin mesajını tanışma odasında konu olarak açarsan daha iyi olur
saygılar sevgiler
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:hehehe, balıklara olta atmak yetmedi şimdi de misafirlere mi olta atıyorsunSmile) seni seniSmile)

işin esprisi bir kenara, memlekette her şeyin cılkı çıktığı için insanlar her gördüğü siteye üye olmaya korkuyor tabiki, doğrusu ben öyle düşünüyorum. öyle her siteye üye olursam hiç olmazsa bilgisayarıma virüs bulaşır vs. diye.

ama sevgili misafirler; bu siteden kesinlikle virüs falan bulaşmazSmile) herkes birbirine saygı ve sevgi ile yaklaşır, burası hakikaten türünün son örneği bir paylaşım forumu.

(canlı yemler de benden oldu gibiSmile))
Bul
şu anda sitemizde herkes lüfer tutmaktadır 107 kişi ziyaretçi arkadaşımızıda lüfer tutmaya davet ediyorum Smile)
Bul
Sitenizi yaklaşık 2 aydır takib ediyorum ve gerçekden çok samimi buldum.Burdaki bütün abilerimi ver arkadaslarımı tanıyıp her birinden bişeyler öğrenmek istiyorum.Gebze'de oturuyorum ve balık sevdasına yeni bulaştım ve benim peşimi bırakıcanı sanmıyorum.Bütün herkeze saygılar..
Bul
NİHAT kardeşim arkadaşımızın biri virüsten bahsediyor.Biz balıkcılar olarak zaten virüs dolu bizde başka vırüs yer bulamaz.Hepiniz muhterem insanlarsınız.....RRRAAASSSGGGEEELLLEEE
Bul
DEniz_Tutkunu yazdı:Sitenizi yaklaşık 2 aydır takib ediyorum ve gerçekden çok samimi buldum.Burdaki  bütün abilerimi ver arkadaslarımı tanıyıp her birinden bişeyler öğrenmek istiyorum.Gebze'de oturuyorum ve balık sevdasına yeni bulaştım ve benim peşimi bırakıcanı sanmıyorum.Bütün herkeze saygılar..

aramıza hoşgeldiniz herkesi bekliyoruz rastgele
Bul
hala daha ziyaretçi sayımız fazla herkesi bekliyoruz arkadaşlar gördügünüz gibi hergün buradayıuz sizleride paylaşıma bekliyoruz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tanışalım cobra 14 2,776 10-05-2008, 19:48
Son Yorum: orhanekmekci
  Tanışalım hey26 39 5,012 01-05-2008, 00:42
Son Yorum: araphüso26
  Herkese Selamlar!... Tanışalım. erols 24 4,431 13-02-2008, 19:52
Son Yorum: ekmekçi
  Karadenizden sitemizde balıkçı varmı istavritci 8 1,780 16-06-2007, 22:28
Son Yorum: RaPaLaCı
  ANKARA'lılar tanışalım.. KUBİLAY 10 2,914 29-12-2006, 14:50